Μεγάλος μάγκας ο Γκλέτσος!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Απόστολος Γκλέτσος

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας βρίσκεται από την Τρίτη το απόγευμα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, που επιχείρησε να σπάσει τα σιδερένια διαζώματα και να ανοίξει δίοδο στα διόδια της Πελασγίας. Μέχρι και χειροπέδες φόρεσαν στον γνωστό ηθοποιό, ενώ την ίδια στιγμή άλλοι πολιτικοί που έχουν διαπράξει και διαπράττουν εγκλήματα εις βάρος της κοινωνίας, κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ωραίοι!

Ο Γκλέτσος, που κατηγορείται για φθορά ξένης περιουσίας και παρακώλυση συγκοινωνιών,  επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών στις 7 το απόγευμα, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν λόγω της ογκώδους συγκέντρωσης συμπαράστασης έξω από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας, οπότε θα απολογηθεί αύριο το πρωί και απόψε θα περάσει τη βραδιά στα κρατητήρια.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας έχει στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή του κατοίκους, ενώ τη συμπαράστασή του εκφράζει το πανελλαδικό συντονιστικό επιτροπών αγώνα ενάντια στα διόδια. «Δεν τρομοκρατούμαστε, εξοργιζόμαστε. Το Πανελλαδικό κίνημα "Δεν πληρώνουμε διόδια-δεν πληρώνουμε την κρίση τους" είναι αλληλέγγυο στον οποιονδήποτε συναγωνιστή διώκεται από το τρομο-κράτος και τις εταιρίες των χαρατσιών. Η απάντηση μας θα δοθεί στον δρόμο με πανελλαδικές κινητοποιήσεις! Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Α. Γκλέτσου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συντονιστικού.

Την ίδια στιγμή, με δική του ανακοίνωση το ΚΚΕ επικρίνει την εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του Απόστολου Γκλέτσου, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη αυταρχική ενέργεια που βαραίνει πρώτα απ' όλα την κυβέρνηση». Παράλληλα, καλεί τον λαό να καταδικάσει την ενέργεια αυτή γιατί «στρέφεται κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων και ποινικοποιεί τον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, για την κατάργηση των αυξήσεων στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς».

Με τις ενέργειές του, ο Απόστολος Γκλέτσος έχει βάλει τα γυαλιά σε αρκετούς άλλους σοβαροφανείς συναδέλφους του, που συναινούν με την αδράνειά τους στα σχέδια των εργολάβων, οι οποίοι μετατρέπουν τους δημόσιους δρόμους σε «μαγαζάκια» τους. Προς το παρόν, μόνο οι Δήμαρχοι Στυλίδας και Κερατέας (με τον αγώνα του κατά του ΧΥΤΑ) βλέπουμε να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Ας αναλάβουν και οι υπόλοιποι τις ευθύνες τους και ας σταθούν στο πλευρό του κόσμου κόντρα στην κυβέρνηση του Μπόμπολα και των μεγάλων συμφερόντων.

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

This is Stylida!!!!!

Gkletsos
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

φενεται ότι ό γκλέτςος έχει καί αρετή καί τόλμη,πού δέν έχουν
οί πολοί.

aelouros
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.