Ο «Δημοκράτης» Καρατζαφέρης θεωρεί επικίνδυνο το «Δεν Πληρώνω»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιώργος Καρατζαφέρης

Έχουμε βαρεθεί να ασχολούμαστε κάθε τόσο με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά μας προκαλεί συνεχώς με τις αρλούμπες που λέει στα κανάλια και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Βγήκε πάλι σε τηλεοπτικό σταθμό, που λέτε, ο «Δημοκράτης» και τα «έχωσε» στο κίνημα «Δεν Πληρώνω», χαρακτηρίζοντάς το «επικίνδυνο» (!) και λέγοντας πως φοβάται μην επεκταθεί το φαινόμενο σε όλη την ελληνική κοινωνία. «Είμαι εναντίον κάθε μορφής αναρχίας. Αυτό το νέο κίνημα είναι πολύ επικίνδυνο για την κοινωνία μας, γιατί οδηγεί σε αναρχία. Είμαι πολέμιος αυτού του κινήματος», τόνισε το... δεξί χέρι του Παπανδρέου και συνέχισε:

«Εάν αυτό το κίνημα επεκταθεί τότε αυτό μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες και αντίκτυπο για την χώρα μας. Δεν θέλω η χώρα μου να γίνει Τυνησία ή Αίγυπτος. Φοβούμαι ότι όλο αυτό το κίνημα είναι καλά σχεδιασμένο από κάποιους που γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα. Από αυτό το κίνημα, κερδισμένοι θα βγουν οι τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν χρηματοδοτήσει τις συμβάσεις των κατασκευαστικών εταιρειών με χαμηλότοκα δάνεια. Το πρόβλημα ρευστότητας θα οδηγήσει σε αναδιαπραγμάτευση των όρων των συμβάσεων αυτών, αλλά με πολύ μεγαλύτερα επιτόκια, προς όφελος όμως των τραπεζών. Αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθεί τελικά το κόστος διέλευσης στα διόδια, σε βάρος του πολίτη φυσικά».

Και βέβαια, ο κ. Καρατζαφέρης είχε και «λύσεις» να προτείνει για το... καλό των Ελλήνων, που -εντελώς τυχαία- ταυτίζονται με τα συμφέροντα των φίλων του των μεγαλοεπιχειρηματιών και ιδιοκτήτες των διοδίων, οι οποίοι θέλουν τους πολίτες να πληρώνουν ακόμα περισσότερα χρόνια τα «χαράτσια» τους: «Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό, προτείνω στην κυβέρνηση να παρατείνει, να επιμηκύνει τον χρόνο ανάθεσης και εκμεταλλεύσεως των διοδίων στις εταιρείες για μερικά χρόνια, με αντάλλαγμα, αυτές να μειώσουν στο μισό το αντίτιμο των εισιτηρίων. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να διαλύσουμε τον κοινωνικό ιστό της χώρας με επικίνδυνες κινητοποιήσεις».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.