Τουλάχιστον, θα μας μείνει η... Ακρόπολη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

6_puffer_fish

Αφού οι τροϊκανοί μίλησαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Παρασκευής (11/2) για γενικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, προκειμένου να βρεθούν 50 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2015, διευκρίνισαν ότι τα μνημεία μας επιτρέπουν να τα κρατήσουμε, ως... μεγαλόψυχοι που είναι! «Δεν μιλάμε για μνημεία, αλλά για εταιρίες και ακίνητα. Προφανώς κανείς δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο μνημεία», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Η προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έσπευσε εκ των υστέρων να θολώσει τα νερά, υποκρινόμενη ότι ενοχλήθηκε με την αναφορά αυτή και με την ανάμειξη της τρόικας στα εσωτερικά της χώρας γενικότερα, αλλά δεν πείθει κανέναν. Όχι μόνο γιατί επέτρεψε στους εκπροσώπους των δανειστών να ξεπεράσουν τα όριά τους, αλλά διότι το σχέδιο του ξεπουλήματος είναι απόφαση και δική της, έστω κι αν πλασάρεται ως απαίτηση των... κακών τροϊκανών. Ας τελειώνει επιτέλους η κοροϊδία.

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δυστυχώς η ανίκανη κυβέρνηση Παπανδρέου βρίσκεται μπροστά στα αδιέξοδα που αυτή δημιούργησε. Ήδη σκηνοθετούν περιβάλλον μωρών παρθένων, ώστε να φορτώσουν τις ευθύνες τους σε άλλους και μάλλον με ελαφρά πηδηματάκια να την κοπανήσουν. Όμως η στιγμή που θα λογοδοτήσουν πλησιάζει και το ξέρουν, έστω και αν έχουν εξοφλήσει επιταγές, γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο, πως τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως αυτοί τα δρομολογούν...

Mariana
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δεν θα τη γλιτώσουν έτσι εύκολα... Όσα κάνουν αργά ή γρήγορα θα τα λουστούν. Ήδη ο περισσότερος κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι.

Coco
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αλλαγή πολιτεύματος, η μόνη λύση http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_8823.html

thessalonikios
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.