Γ. Πεταλωτής: «Δική μας απόφαση το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιώργος Πεταλωτής

Τους πήρε πρέφα όλος ο κόσμος τους «σοσιαλιστές» και ανγκάστηκαν να πουν επιτέλους και μια αλήθεια! Ό,τι, δηλαδή, η απόφαση για το ξεπούλημα της χώρας ήταν δική τους απόφαση και όχι της τρόικας, όπως διαλαλούσαν αρχικά τα γνωστά τηλεοπτικά «παπαγαλάκια», προσπαθώντας να βγάλουν πάλι «λάδι» τον ΓΑΠ και την παρέα του.

«Ο πήχης είναι υψηλός, τον βάλαμε όμως εμείς. Είναι υψηλός γιατί και οι προσδοκίες που έχουμε πλέον από την πορεία της χώρα μας είναι υψηλές. Η απόφαση ήταν δική μας και γι αυτό είπαμε ξεκάθαρα ότι η στάση των εκπροσώπων της τρόικα ήταν απαράδεκτη», είπε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, τη Δευτέρα (14/2).

Μετά τα ρεζιλίκια της Παρασκευής, στην κυβέρνηση προσπάθησαν να σώσουν τα προσχήματα και να διορθώσουν με κάθε τρόπο το επικοινωνιακό λάθος τους, αλλά υπέπεσαν σε πιο μεγάλη γκάφα! Διότι πλέον ξέρουν άπαντες ότι η επιλογή του ξεπουλήματος και των ιδιωτικοποιήσεων, που κάθε άλλο παρά σε... σοσιαλιστική κυβέρνηση παραπέμπει, είναι εφαρμογή της δικής τους πολιτικής και όχι κάποιων «κακών» τροϊκανών. Κάτι, βέβαια, που ισχύει και για τα βάρβαρα μέτρα που έχουν μέχρι στιγμής ληφθεί, παρά τα περί αντιθέτου παραμυθάκια που λέγονται.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.