«Γιούχα» πολιτών εναντίον Πρωτόπαπα

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Χρήστος Πρωτόπαπας

Η χειρότερη τιμωρία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα είναι ότι αδυνατούν πλέον να εμφανιστούν δημόσια, αφού ο κόσμος τους περιμένει σε κάθε τους βήμα με άγριες διαθέσεις!

Αυτή τη φορά, άτυχος στάθηκε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος τη Δευτέρα το μεσημέρι (21/2) άκουσε τα εξ αμάξης από πολίτες, όταν πήγε να γευματίσει στο εστιατόριο «17» στο Κολωνάκι. Το επεισόδιο έλαβε χώρα την ίδια ώρα που η μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είχε αποκλείσει το πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Ρέππα, που βρίσκεται στην περιοχή.

Κατά την είσοδό του στο χώρο, ο πρώην συνδικαλιστής και νυν Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγινε αντιληπτός από μια ομάδα εργαζομένων που βρισκόταν απέξω, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση. Το οργισμένο πλήθος γιούχαρε εντονότατα τον κ. Πρωτόπαπα για αρκετή ώρα (ακόμα και κατά τη διάρκεια που εκείνος βρισκόταν εντός του εστιατορίου), ενώ φώναξε επίσης πολλά συνθήματα και εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής.

Τελικά, με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων λίγο αργότερα, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και το επεισόδιο δεν έλαβε συνέχεια...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.