Άγριος καβγάς Καπερνάρου-Ροντούλη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα, ο γνωστός δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος, χαρακτήρισε «κούκλες» τους Βουλευτές μας, τονίζοντας πως «περισσότερη χρησιμότητα έχουν οι κούκλες στις βιτρίνες, παρά οι βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων».

Με αφορμή την άποψή του αυτή, ξέσπασε ένας μεγάλος καβγάς στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ανάμεσα στον ίδιο τον κ. Καπερνάρο και τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Αστέριο Ροντούλη, ο οποίος  ήταν έξω φρενών εξαιτίας όσων ανέφερε στο κείμενό του ο δικηγόρος.

«Είναι δυνατόν να προσβάλλετε έτσι την Βουλή των Ελλήνων; Είναι σαν να προσβάλλετε τον ίδιο τον ελληνικό λαό», έλεγε εκνευρισμένος ο κ. Ροντούλης, που μάλλον παραγνωρίζει ότι ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού, που επικαλέστηκε, έχει ακριβώς την ίδια εντύπωση με τον κ. Καπερνάρο.

Οι Βουλευτές μας αποτελούν απλά τη βιτρίνα μιας... υποτιθέμενης Δημοκρατίας, εφαρμόζοντας πολιτικές που κάθε άλλο παρά εξυπηρετούν την κοινωνία και, δυστυχώς, χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να ωφελούν με κάθε τρόπο μεγάλα συμφέροντα. Αφού τα ξέρετε καλά -και ειδικά εκεί στο ΛΑ.Ο.Σ.- κ. Ρουντούλη, τι εκνευρίζεστε; Ξεχάσατε κιόλας μήπως ότι υπερψηφίσατε το Μνημόνιο, ή προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου; Μάλλον το δεύτερο...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.