Ταράχτηκαν οι «Δημοκράτες» του ΛΑ.Ο.Σ. με το «Ταχρίρ» του Αλέκου Αλαβάνου

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Θανάσης Πλεύρης

Η προτροπή του Αλέκου Αλαβάνου να μείνει ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος στο συλλαλητήριο της περασμένης Τετάρτης (23/2), κάνοντας μάλιστα λόγο για την πλατεία Ταχρίρ, τάραξε τους «Δημοκράτες» του ΛΑ.Ο.Σ., που έσπευσαν να ζητήσουν τη... σύλληψή του, αποκαλώντας τον «εξωθεσμικό παράγοντα» που «προκαλεί τον λαό σε στάση».

Οι Άγγελος Κολοκοτρώνης και Θανάσης Πλεύρης κάλεσαν τη δικαιοσύνη να παρέμβει κατά του κ. Αλαβάνου, με τον υπουργό Δικαιοσύνης να μην συνηγορεί στο αίτημα της ποινικής δίωξης, αλλά να καταδικάζει την πρωτοβουλία του, θεωρώντας ότι διαπνέεται από λαϊκισμό και φασίζουσα λογική.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε πολιτικά στελέχη να καλούν τον ελληνικό λαό σε ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησής του, δήθεν κατά το πρότυπο της εξέγερσης του αιγυπτιακού λαού. Αθεμίτως πίσω απ’ αυτό το επιχείρημα, που εξέφρασε συγκεκριμένος πολιτικός άνδρας, κρύβεται μία ταύτιση ανάμεσα σε ένα αντιδημοκρατικό καθεστώς και κυβέρνηση και σε μια νομίμως κυβερνώσα πλειοψηφία. Η ισοπέδωση ταυτίζεται με τον λαϊκισμό. Ο λαϊκισμός σωστά θεωρείται ως μια εκδοχή φασίζουσας λογικής και συμπεριφοράς», τόνισε.

Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην κατά τα άλλα «Δημοκρατική» Ελλάδα. Απ' την πλευρά μας, να σημειώσουμε μόνο ότι αν οι Έλληνες πολίτες θελήσουν να εξεγερθούν, δεν θα το κάνουν επειδή το υπέδειξε ο εκάστοτε Αλαβάνος, αλλά και βέβαια δεν πρόκειται να σταματήσουν επειδή δεν θέλουν ο Κολοκοτρώνης, ο Πλεύρης, ο Καρατζαφέρης και τα υπόλοιπα φασιστοειδή. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει! Ας προσέχατε τι υπογράφατε, κύριοι...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.