Άλλο ένα πολιτικό «ξεβράκωμα» του ΓΑΠ από τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Γιώργος Παπανδρέου

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ξανά ρόμπα τον Γιώργο Παπανδρέου στη Βουλή, αναφερόμενος στο Μνημόνιο και τις μίζες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πολύ λίγος ο Πρωθυπουργός, που διάβαζε, όπως πάντα, από μέσα όσα του γράφουν οι επικοινωνιολόγοι του, αποφεύγοντας και πάλι να πει έστω μια αλήθεια στον ελληνικό λαό για όσα πράττει ο ίδιος και η κυβέρνησή του τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να έχει οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο. 

«Μιλάτε εσείς που κάνατε τη μίζα εθνικό σπορ. Έρχεστε να υπερασπιστείτε τους εργολάβους για άλλη  μια φορά για τους δρόμους που δεν κατασκευάζουν. Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. 42 δισ. αυξήθηκε το χρέος μόνο σε 10 μήνες Μνημονιακής πολιτικής. Δε σας λέει κάτι αυτό;», τόνισε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Με σχέδιο οδηγήσατε τη χώρα στο ΔΝΤ και μάλιστα την εποχή που λέγατε ότι θα δώσετε αυξήσεις σε μισθούς και ότι θα δώσετε επιδόματα στους αναξιοπαθούντες. Τώρα εξηγείται και αυτό το σχέδιο κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού με μερίδα των ΜΜΕ που φιλικά πρόσκειται σε εσάς. Τώρα εξηγείται επίσης γιατί τον Γενάρη του 2010, όταν βγήκατε στην αγορά, προκειμένου πάρετε 5 δισ., σας προσφέρθηκαν 25 δισ., αλλά εσείς πήρατε μονάχα 8. Διότι έπρεπε πάση θυσία να εμφανίσετε την προοπτική της χρεωκοπίας ως αναπόφευκτη, ώστε να παρουσιάσετε την οικονομική δικτατορία του Μνημονίου ως λύση εθνικής σωτηρίας».

Παρακάτω ολόκληρη η απολαυστική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα: 

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δυστύχημα και να το λέμε για τον πρωθυπουργό της χώρας, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται και πιο πολύ να ...ακούγεται! Τι να πει ο άνθρωπος, σε διατεταγμένη αποστολή βρίσκεται, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας κυβέρνησης που πάντοτε υποστήριζε και δεν το έκρυψε, άλλωστε τι ρόλο θάχουν και αυτοί οι 120 σύμβουλοι, κάτι πρέπει να κάνουν...

arion1
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.