Αποδοκιμάστηκε και η Διαμαντοπούλου

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Άννα Διαμαντοπούλου

Αρχίζει να φουντώνει σιγά-σιγά το φαινόμενο των αποδοκιμασιών για τα στελέχη της κυβέρνησης και παρόμοια περιστατικά αρχίζουν πλέον να μπαίνουν σε ημερήσια διάταξη, πράγμα που δεν μπορούν να κρύψουν -προς μεγάλη τους λύπη- ούτε τα «παπαγαλάκια» των καναλιών.

Έτσι, λοιπόν, λίγο μετά τον Θεόδωρο Πάγκαλο, στον οποίο οι Έλληνες φοιτητές «έσουραν τα εξ αμάξης», ήρθε πολύ γρήγορα και η σειρά της Άννας Διαμαντοπούλου να τα... ακούσει!

Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση-ημερίδα της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας με τους δημάρχους της χώρας για το θέμα των συγχωνεύσεων σχολείων και της πολιτικής του νέου σχολείου, ομάδα εκπαιδευτικών εισέβαλε στην αίθουσα και διέκοψε την ομιλία της υπουργού.

Οι εκπαιδευτικοί άνοιξαν πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της κ. Διαμαντοπούλου, ενώ την ίδια στιγμή άλλη μια ομάδα διαδήλωνε έξω από το υπουργείο με συνθήματα κατά των συγχωνεύσεων σχολείων και του Μνημονίου.

Τελικά, η ημερίδα διακόπηκε, ενώ ανέβηκαν και οι τόνοι, όταν κάποιοι Δήμαρχοι αντέδρασαν και μίλησαν απαξιωτικά για τους διαμαρτυρόμενους εκπαιδευτικούς, με τους τελευταίους να απαντούν... αναλόγως!

«Κράξιμο» και στη Λυρική

Άσχημη η περίοδος που διανύει η Άννα Διαμαντοπούλου! Εκτός από τις αποδοκιμασίες των εκπαιδευτικών, η υπουργός Παιδείας δέχτηκε και αυτές των φοιτητών κατά τη διάρκεια παρουσίας της στη Λυρική Σκηνή, όπου ήταν η κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση για τα 75 χρόνια από το θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες φοιτητές, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση, σήκωσαν πανό και μοίρασαν κείμενα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν υπουργοί, βουλευτές και πλήθος κόσμου. 

Παρακάτω το κείμενο των φοιτητών:

Το κείμενο των φοιτητών για τη Διαμαντοπούλου

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Το βίντεο της «Ελληνοφρένειας» που ακολουθεί ταιριάζει «γάντι» σε αυτή την υπό... κατάρρευση κυβέρνηση, για την οποία η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αρχίζει μάλλον να μοιάζει με μονόδρομο.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.