Το Μνημόνιο πέτυχε μια χαρά τον στόχο του...

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (4 Ψήφοι)

Το Μνημόνιο πέτυχε μια χαρά τον στόχο του...

Η κοροϊδία της κυβέρνησης και των ξεπουλημένων δημοσιογραφίσκων δεν έχει όρια. Αφού εφαρμόστηκε το καταστρεπτικό Μνημόνιο και η χώρα «βούλιαξε» (όπως άλλωστε αναμενόταν), τώρα κάνουν λόγο περί αποτυχίας. Όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου αλήθεια.

Στην πραγματικότητα, το Μνημόνιο πέτυχε μια χαρά τον στόχο του και μάλιστα κατάφερε αυτό που ακριβώς επιθυμούσαν ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου, η τρόικα και τα μεγάλα συμφέροντα. Όλοι αυτοί, βέβαια, δεν σκόπευαν και δεν σκοπεύουν σε καμία περίπτωση να «διασώσουν» την Ελλάδα, αλλά, όπως έχουμε γράψει στο tempo.gr επανειλημμένως εδώ και πολλούς μήνες, οι επιδιώξεις τους είναι εντελώς διαφορετικές.

Για όποιον ακόμα δεν το έχει πάρει χαμπάρι, λοιπόν, η συγκεκριμένη πολιτική εφαρμόστηκε για τους εξής απλούστατους λόγους: Κατ' αρχάς, για να «κινεζοποιηθούν» οι μισθοί των εργαζομένων, που στο άμεσο μέλλον θα προσφέρουν τις υπηρεσίες για ένα κομμάτι ψωμί, αλλά και για να περικοπούν συντάξεις και να καταργηθούν δικαιώματα που είχαν κατακτηθεί στο παρελθόν με αίμα. Ο δεύτερος σημαντικός λόγος που οδηγηθήκαμε στο Μνημόνιο είναι για να ξεπουληθεί χωρίς αντιστάσεις στους ιδιώτες η δημόσια περιουσία, πράγμα που έχει ήδη δρομολογηθεί. Όπως γίνεται αντιληπτό, κάθε άλλο παρά για αποτυχία της πολιτικής που ακολουθήθηκε θα πρέπει να μιλάμε.

Όσο για την... κλάψα των τελευταίων ημερών από τα κανάλια, πρόκειται απλά για ξεκάθαρη υποκρισία, με σκοπό να διοχετευτεί στον κόσμο ένα νέο παραμύθι, που θα τον διατηρήσει αδρανή, προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά το έργο του ΓΑΠ και των «κηδεμόνων» μας. Επειδή, μάλιστα, τα πράγματα έχουν ζορίσει λιγάκι για την κυβέρνηση, ήδη έχει αρχίσει να αιωρείται το σενάριο των εκλογών, με τον Αντώνη Σαμαρά να βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αναλάβει -αν και όποτε χρειαστεί- τη συνέχιση του καταστροφικού σχεδίου που έχει χαραχθεί.

Συνεπώς, ένα είναι το συμπέρασμα: Αν οι πολίτες δεν γυρίσουν την πλάτη σε ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία και δεν αντιδράσουν δυναμικά, δεν πρόκειται να υπάρξει λύση στα προβλήματά τους. Όσο πιο γρήγορα κατανοηθεί αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα λάβει τέλος η περιβόητη κρίση. Στο χέρι όλων μας είναι...

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αυτή ίσως να είναι η πιο μεγάλη αλήθεια!
Ο Παπανδρέου είναι ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός στο δρόμο για την παγκόσμια κυβέρνηση...
Εκτός κι' αν τον καταλάβει ...ο λαός!

8th
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Το μνημόνιο πράγματι πέτυχε απόλυτα τους στόχους, που είχαν προαποφασίσει τα τσιράκια της νέας τάξης πραγμάτων, όπως αυτοί λένε, εννοώντας φυσικά την επιβολή των συμφερόντων των ολίγων, των μετρίων και ουσιαστικά των άχρηστων, έναντι του λαού και των εργαζομένων, των σκλάβων δηλαδή. Και εμείς τι κάνουμε; Οσιαστικά, όπως είμαστε πολυδιασπασμένοι υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα αυτών και μοιρολατρικά περιμένουμε το μνημόσυνό μας, που έρχεται και θάναι πλούσιο κουβαρντάδικο....

arion
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Όχι και πέτυχε το Μνημόνιο τον στόχο του... Μάθετε να αποδίδετε σωστά τις ευθύνες.. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ, βάζοντας σκοπίμως μπροστά ένα Μνημόνιο (το οποίο φυσικά ουδέποτε υλοποιήθηκε, παρά μόνο στα λίγα χειρότερα σημεία του - τα οποία μάλιστα ήταν όροι βαλμένοι από τον Παπανδρέου, βλ. π.χ. αύξηση φορολογίας και Στρος Καν στην Βουλή, που είπε ότι αυτό δεν το επέβαλε το ΔΝΤ αλλά ήταν κυβερνητική επιλογή ως όρος στο μνημόνιο!), για να κατηγορούν όλοι το Μνημόνιο και ο Παπανδρέου να μην έχει καν την πίεση-ευθύνη για τις ανοησίες που κάνει....

Ο Παπανδρέου μας πήγε στο Μνημόνιο, ο Παπανδρέου ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ το Μνημόνιο οδηγώντας μας μετά από συνεχείς αλλαγές του (επικαιροποιήσεις) τώρα σε χειρότερο Μνημόνιο, και ο Παπανδρέου συνεχίζει να κυβερνά, με τους πολίτες κατά μεγάλη πλειοψηφία να κατηγορούν το μη εφαρμοσμένο Μνημόνιο, και όχι τον Παπανδρέου!!!..

ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΑΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!... Τουλάχιστον να μην του την χαρίζουμε εμείς που ξέρουμε 5 πράγματα παραπάνω...

area51gr
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.