«Κράξιμο» Λοβέρδου στο Χαλάνδρι

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ανδρέας Λοβέρδος

Δύσκολοι οι καιροί για δημόσιες εμφανίσεις των πολιτικών μας και ειδικά αυτών της κυβέρνησης του Μνημονίου, που όπου τους πετυχαίνουν οι πολίτες τους φιλοδωρούν για τις υπηρεσίες τους με «γιούχα» και αποδοκιμασίες.

Τελευταίο θύμα της οργής του λαού ο Ανδρέας Λοβέρδος, που το βράδυ της Πέμπτης (10/3) αναγκάστηκε να φύγει άρον-άρον από γνωστό βιβλιοπωλείο του Χαλανδρίου, στο οποίο παρευρέθηκε για να παρουσιάσει το βιβλίο του δημοσιογράφου της «Ελευθεροτυπίας», Τάσου Παππά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού υγείας, λοιπόν, ομάδα φοιτητών και άλλων πολιτών εισέβαλε στο χώρο με πανό και άρχισε να φωνάζει διάφορα συνθήματα, όπως «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό», «Ούτε στο Χαλάνδρι ούτε πουθενά, έξω οι υπουργοί από τη γειτονιά», «Όταν τα βρίσκουν μέσα στη Βουλή, η αντιπολίτευση είμαστε εμείς» και «Λοβέρδο, έλα στο λαό σου». Ακολούθως, το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να του επιτίθεται προσωπικά, αποκαλώντας τον «ψεύτη» και  απευθύνοντάς του ένα σωρό άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς, ενώ την ίδια στιγμή ο κ. Λοβέρδος, που τα είχε εντελώς χαμένα, έψαχνε εναγωνίως έξοδο διαφυγής.

«Γιούχα» και για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Πέραν του υπουργού, στην αίθουσα βρισκόταν επίσης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μόλις είδε τον κόσμο να μπαίνει άρχισε έντρομος να φωνάζει στον βιβλιοπώλη να του υποδείξει από πού μπορεί να αποχωρήσει. Αν και ο τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε γίνει αρχικά αντιληπτός, μόλις τον είδαν οι φοιτητές άκουσε κι εκείνος τα... σχολιανά του.

Τελικά, οι δύο πολιτικοί φυγαδεύτηκαν από την πίσω πόρτα με τη βοήθεια των ανδρών της ασφαλείας τους και δεν είχαμε συνέχεια στο επεισόδιο.

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.