Γιαούρτια στον Πάγκαλο από κατοίκους της Κερατέας (ΒΙΝΤΕΟ)

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Θεόδωρος Πάγκαλος

Μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε στο Παρίσι, τώρα έφαγε και... γιαουρτάκι στα Καλύβια Αττικής! Ο λόγος για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που είχε μια ιδιαιτέρως δυσάρεστη εμπειρία το βράδυ της Τετάρτης (16/3), όταν ήρθε αντιμέτωπος με κατοίκους της Κερατέας.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρέθηκε στην ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων (ανήκουν στην εκλογική του περιφέρεια), προκειμένου να μιλήσει για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο με τη Συντονιστική Επιτροπή της περιοχής. Έξω από το μαγαζί, όμως, έσπευσαν δεκάδες κάτοικοι, οι οποίοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του, όπως το κλασσικό πια «δεν τα φάγαμε μαζί» κ.ά. 

Οι συγκεντρωμένοι ήταν εξαγριωμένοι και απαιτούσαν από τον κ. Πάγκαλο να φύγει αμέσως από την ταβέρνα, ενώ το κλίμα ήταν εκρηκτικό και η ατμόσφαιρα «μύριζε μπαρούτι». Λίγο αργότερα, ο αντιπρόεδρος αποφάσισε να βγει έξω, με σκοπό να ανοίξει διάλογο με τον κόσμο, αλλά έτυχε υποδοχής που μάλλον δεν περίμενε καθόλου.

Κι αυτό διότι το πλήθος άρχισε να εκσφενδονίζει προς το μέρος του περιποιημένα... γιαούρτια, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να βρει τον στόχο του και μάλιστα να τον πετύχει κατακέφαλα! Κάπου εκεί επενέβη η προσωπική φρουρά του κ. Πάγκαλου, απομονώνοντάς τον σε σημείο που ήταν αδύνατο να τον φτάσουν τα γιαούρτια, ενώ ακολούθως κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη, κατάφερε τελικά να συνομιλήσει για μερικά λεπτά με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για το θέμα του ΧΥΤΑ, ωστόσο αρνήθηκε να φύγουν τα ΜΑΤ από την περιοχή, πράγμα που εξόργισε περισσότερο τους παρευρισκόμενους και ξεσήκωσε νέα θύελλα αποδοκιμασιών εναντίον του. 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε φωτογραφίες από το επεισόδιο.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Για ...τα γουρούνια το γιαούρτι είναι ...επιδόρπιο!!!

8th
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.