Debtocracy: Δείτε το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ για την κρίση στο tempo.gr

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ για την οικονομική κρίση στη χώρα μας είναι γεγονός! Ο λόγος για το «Debtocracy» (Χρεοκρατία), το οποίο αναζητά τα αίτια για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, αλλά προτείνει επίσης και κάποιες λύσεις, που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, οι οποίοι παρακολουθούν την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου και τις αντίστοιχες προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει από την Ελλάδα.

Στο ντοκιμαντέρ θα ακούσετε τις απόψεις ορισμένων εκ των σημαντικότερων οικονομολόγων, πολιτικών, δημοσιογράφων και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως οι ακαδημαϊκοί Ντέιβιντ Χάρβεϊ, Σαμίρ Αμίν, Κώστας Λαπαβίτσας και Ζεράρ Ντιμενίλ, ο φιλόσοφος Αλέν Μπαντιού, ο επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του Ισημερινού Ούγκο Αρίας, ο πρόεδρος του CADTM Ερίκ Τουσέν, o Άβι Λιούις (συγγραφέας/σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ The Take / Η κατάληψη), ο Ζαν Κατρμέρ (Liberation) κ.ά.

Η μουσική είναι του Γιάννη Αγγελάκα και το μοντάζ του Άρη Τριανταφύλλου, ενώ η παραγωγή είναι της «BitsnBytes».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Debtocracy» διανέμεται δωρεάν χωρίς δικαιώματα χρήσης ή αναμετάδοσης και στηρίχθηκε αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των θεατών.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το ντοκιμαντέρ:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.