Οι εκβιασμοί συνεχίζονται...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Όταν υπεγράφη το Μνημόνιο, αρκετοί φοβούνταν ότι θα ακολουθούσε ο εκβιασμός των Ελλήνων πολιτών για να ενδώσουν στα συνεχόμενα βάρβαρα μέτρα και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Δυστυχώς, οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν και επιβεβαιώνονται κάθε μέρα.

Στο βίντεο του παρόντος θέματος θα ακούσετε τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό μέσω της εκπομπής «Νέοι Φακέλοι» του Αλέξη Παπαχελά (πολύτιμες οι υπηρεσίες του!), προειδοποιώντας πως αν η χώρα μας δεν εξασφαλίσει την πέμπτη δόση του δανείου τον Ιούνιο, τότε θα... κατεβάσει ρολά και το επόμενο βήμα θα είναι η στάση πληρωμών και η μη πληρωμή μισθών-συντάξεων.

Ποιό το νόημα όλων αυτών στη παρούσα χρονική στιγμή; Μα φυσικά η απρόσκοπτη συνέχιση του καταστροφικού σχεδίου της κυβέρνησης και το εύκολο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Προς το παρόν αυτός είναι ο στόχος. Εάν και εφ' όσον επιτευχθεί και αυτός, θα ακολουθήσουν νέοι εκβιασμοί για περικοπές μισθών και συντάξεων (ξανά!).

Δυστυχώς, αυτός ο δρόμος που έχει επιλεγεί, παρά τη θέλησή της πλειοψηφίας, δεν έχει επιστροφή. Μόνο ο ίδιος ο ελληνικός λαός μπορεί να αλλάξει ρότα στο πλοίο, λίγο πριν πέσει στα βράχια. Φτάνει μόνο να το πιστέψει και να αντιδράσει όσο είναι ακόμα καιρός...

Ακούστε τους εκβιασμούς του Παπακωνσταντίνου:

Σχόλια (4)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Παπακωνσταντίνου: Ένα από τα δύο βαριά χαρτιά των παγκόσμιων κερδοσκόπων... Αν αμφιβάλετε γι αυτό θυμηθείτε τις παλαιότερες δηλώσεις του. Τότε έλεγε πως αν δεν πετύχαινε το σχέδιό του, να βγει η Ελλάδα από την κρίση θα υπέβαλε την παραίτησή του. Το σχέδιό του απέτυχε (κι ο ίδιος δεν το κρύβει), προς τι λοιπόν παραμένει στην κυβέρνηση; Και αν είχε κάτι άλλο να μας προτείνει, ίσως να έπρεπε να το δούμε, όμως με τη ίδια συνταγή, τι να δούμε; Ή μήπως νομίζει πως δεν υπάρχει καλύτερος στην Ελλάδα απ αυτόν, με καλύτερες ιδέες...

ricardo ric
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Πέτυχε το σχέδιό του φίλε μου, δεν απέτυχε. Αλλιώς δεν θα ήταν στη θέση του, να 'σαι σίγουρος. Εννοείται ότι η κυβέρνηση ήθελε να παρθούν νέα μέτρα και όχι το αντίθετο όπως έλεγε ο Παπακωνσταντίνου. Μην τρώμε κουτόχορτο.. ;-)

Hatzatzaris
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μπράβο παιδιά, έχετε δίκιο και οι δυο! Πάγματι η εγχείρηση επέτυχε και ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε νέα εγχείρηση γιατί υπάρχουν και άλλες επιπλοκές για τις οποίες δεν ευθύνεται ο γιατρός, αλλά ο οργανισμός του ασθενούς που γεννάει αρρώστιες...
Ρε δεν τους φτύνουμε μπας και αγιάσουμε;

mousafiris
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!! ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ! ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ (ΣΕ BLOGS, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, E-MAILS) ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΠΡΑΞΙΑ!!

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.