Μαρία Δαμανάκη: «Νέες σκληρές θυσίες ή επιστροφή πίσω στη δραχμή»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Μαρία Δαμανάκη

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή έχουμε γράψει πολλές φορές και έχει λεχθεί επανειλημμένως από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης. Τώρα, όμως, το σενάριο αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις της από τις Βρυξέλλες και η Μαρία Δαμανάκη, η οποία, μάλιστα, το έθεσε και υπό μορφήν εκβιασμού προς τον ελληνικό λαό.

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά.

Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα Επίτροπος.

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Όλοι όσοι πούλησαν την ψυχή τους στο σύστημα για τα πρόσκαιρα και τα φθαρτά, ήρθε η ώρα να τα υπερασπίσουν. Θα 'ταν λοιπόν δύσκολο να μη συμμετάσχει και η κ. Δαμανάκη στην Ευρωτρομοκράτιση του Λαού. Όταν σε πάρει η κατηφόρα, δυστυχώς πουθενά δεν σταματάς...

ta shinia
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η Δαμανάκη δεν είναι αυτή με τα 30-40 ακίνητα στο όνομά της??? Με τέτοια περιουσία και το έπαιζε κάποτε αριστερή τρομάρα της.. Ξεφτιλισμένη που θα μας εκβιάσεις κιόλας, παλιομαλακισμένη. Όπου σε πετυχαίνουμε ντομάτες θα τρως!!!

witcher
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Το σημαντικότερο πάντως είναι, πως αυτή τη φορά και για πρώτη φορά, κάτω από την πίεση του κόσμου η τρομοκρατία των προδοτών και των διεθνών τοκογλύφων δεν πέρασε και όπως και αν το αναλύσουν και εξωραΐσουν τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια, είναι μια καλή αρχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυόμαστε. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την απόλυτη ανατροπή του φαύλου και σαθρού οικοδομήματος...

the freeone
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.