Πήραν με τις... πέτρες τον Λοβέρδο στην Κρήτη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Ανδρέας Λοβέρδος

Όπου κι αν πάνε οι υπουργοί της κατοχικής κυβέρνησης, ο κόσμος τους παίρνει στο κυνήγι. Κι όμως, μιλάμε για τόσο σκληρόπετσους τύπους, που οι πολίτες τους φτύνουν κι εκείνοι νομίζουν ότι... βρέχει.

Τρανό παράδειγμα ο Ανδρέας Λοβέρδος, που τα έχει ακούσει επανειλημμένως από τον κόσμο (μέχρι και αυγά είχαν επιχειρήσει να του πετάξουν!) κι όμως εκείνος όχι μόνο δεν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί, αλλά συνεχίζει να περιοδεύει στην Ελλάδα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Αυτή τη φορά ο υπουργός βρέθηκε στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, προκειμένου να παρουσιάσει στους αρμόδιους φορείς του νησιού τον Χάρτη Υγείας της Κρήτης. Η παρουσία του κινητοποίησε τον κόσμο (κυρίως γιατρούς και εργαζομένους στο Βενιζέλειο νοσοκομείο), που έσπευσε να αποδοκιμάσει τόσο τον ίδιο, όσο και την πολιτική της κυβέρνησης.

Έξω από το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση τα μέτρα ήταν δρακόντεια, με τους αστυνομικούς να κλείνουν τις εισόδους ακόμα και για πελάτες ή δημοσιογράφους! Τελικά, τα παρατράγουδα δεν αποφεύχθηκαν, αφού ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα στους διαδηλωτές και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ λίγο αργότερα έγινε και χρήση χημικών.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Κάτι απίθανοι τύποι σαν και αυτόν, δεν μπορεί, κάποια στιγμή πρέπει να λογοδοτήσουν...

the freeone
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.