Τσίπρας: «Γίνεται πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία με ντίλερ τον πρωθυπουργό»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Αλέξης Τσίπρας

Δριμεία επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον εμίρη του Κατάρ για τον ελληνικό χρυσό, επισημαίνοντας πως γίνεται πλιάτσικο με... ντίλερ τον πρωθυπουργό.

«Ήρθε ο Εμίρης του Κατάρ προκειμένου να διαμεσολαβήσει με την εγχώρια διαπλοκή, 1-2 δισ. επένδυση, τον ελληνικό χρυσό. Γίνεται πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία και ο πρωθυπουργός είναι ο ντίλερ», τόνισε ο κ. Τσίπρας και ακολούθως συμπλήρωσε:

«Εμείς δεν είμαστε ενάντια στις επενδύσεις, βεβαίως θέλουμε να έρθουν ξένα κεφάλαια στη χώρα μας, όμως θέλουμε οι επενδύσεις αυτές να γίνουν σ' ένα πλαίσιο σεβασμού των εργασιακών δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος. Δεν μπορεί να διαλύσουμε τα δάση, τα ποτάμια, τις θάλασσες και να έχουμε εργασιακές σχέσεις και μισθούς των 200 ευρώ για να έρθουν οι επενδυτές να επενδύσουν. Αυτό δεν είναι επενδύσεις, είναι πλιάτσικο».

«Δεν θα πληρώσουμε το χαράτσι για τα ακίνητα»

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο έκτακτο τέλος, τονίζοντας ότι κάλεσε τα στελέχη του κόμματός του να μην το πληρώσουν: «Το χαράτσι για τα ακίνητα είναι αντισυνταγματικό και παράνομο. Εμείς το αντίτιμο για το ρεύμα θα το καταθέσουμε στο Ταμείο Παρακαταθηκών υπέρ της ΔΕΗ και το μέρος που αφορά στο χαράτσι δεν θα το πληρώσουμε και θα το καταθέσουμε συμβολικά στο ΚΕΘΕΑ, που είναι ένας οργανισμός ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά στα άτομα που θέλουν να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να απεξαρτηθούν και που με τις περικοπές, τις απολύσεις και τις μειώσεις είναι έτοιμο να κλείσει, όπως και τόσοι άλλοι οργανισμοί».

Δείτε στα παρακάτω δυο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.