Τα προεκλογικά ψέματα του Κουτρουμάνη

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Όσο κι αν ψάξει κανείς, είναι απίθανο να βρει έστω έναν από το ΠΑΣΟΚ που να ήταν συνεπής με τις προεκλογικές υποσχέσεις που είχε μοιράσει απλόχερα στον κόσμο πριν από ακριβώς δύο χρόνια.

Πάρτε για παράδειγμα τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ο οποίος έταζε λαγούς με πετραχήλια στους εργαζομένους και τελικά όχι μόνο δεν υλοποιήθηκε τίποτα από όλα αυτά, αλλά η κυβέρνησή του έφτασε στο σημείο να παίρνει πίσω κεκτημένα δικαιώματα χρόνων, που είχαν κατακτηθεί με αίμα, και να ισοπεδώνει τα πάντα μέσα σε λίγους μήνες.

Παρακάτω δείτε το προεκλογικό σποτ του εν λόγω πολιτικού απατεώνα και τα ψέματα που αράδιαζε τότε για να υφαρπάξει τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών. Ομολογουμένως, το βίντεο αυτό αποτελεί το απόλυτο ξεβράκωμα τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη συμμορία που κυβερνάει σήμερα τη χώρα...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Κι αυτά δεν είναι τίποτα μπρστά στην απίθμενη βαρβαρότητα αυτού και όλων των άλλων προδοτών, που βγήκαν χτες να χλευάσουν κιόλας πάνω στα κουφάρια των σκλάβων που δημιούργησαν.
Ντροπή σας βρέ αλήτες που παίζετε και θέατρο στις πλάτες των ΝΕΟσκλάβων, αφού εδώ και 11/2 χρόνο έχετε ψηφίσει το σπάσιμο του κατώτερου μισθού!
Έχετε υπ όψη σας πάντως πως, "καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια"...

xdream
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.