Ας μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Ευάγγελος Βενιζέλος

Χαμός την Τρίτη (11/10) στη συνεδρίαση του διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δέχεται ενστάσεις και παρατηρήσεις βουλευτών, λόγω του πολυνομοσχεδίου και των νέων σκληρών μέτρων για την 6η δόση.

«Αν θεωρείτε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική ή δεν έχει το ηθικό υπόβαθρο για να νομοθετήσει όλα αυτά τα μέτρα, τότε ρίξτε την», τους απάντησε ο υπουργός Οικονομικών, καλώντας τους να σταματήσουν να διαμορφώνουν αρνητικό κλίμα δημοσίως ή σε συνεδριάσεις.

Το 'χουμε δει βέβαια το έργο πολλάκις. Διάφοροι είναι αυτοί που ασκούν κριτική και υποτίθεται διαφωνούν, αλλά στο τέλος ψηφίζουν καθετί που περνάει από τη Βουλή, είτε αυτό είναι Μνημόνιο και Μεσοπρόθεσμο, είτε ειδικό τέλος και οποιοδήποτε άλλο χαράτσι, παραμένοντας στην καρέκλα τους.

Με όλο αυτό το θέατρο, λοιπόν, πιο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και τίποτα παραπάνω. Τους δήθεν αντιρρησίες δεν υπάρχει περίπτωση να τους συγχωρήσει ο λαός, όσες προσπάθειες κι αν καταβάλλουν για να σώσουν το τομάρι τους.

Πολλοί από αυτούς είναι δεδομένο ότι θα χάσουν τις θεσούλες τους και συνεπώς, όταν με το καλό γίνουν εκλογές, θα βλέπουν τη Βουλή μόνο με... κιάλι. Αυτό φοβούνται και μας το παίζουν αντάρτες! Τι νομίζατε, ότι έχουν τσίπα;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.