Στο στόχαστρο πολιτών υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Σε ημερήσια διάταξη έχουν μπει οι φραστικές επιθέσεις των πολιτών σε υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι πάντως αγνοούν προκλητικά τις αντιδράσεις και εξακολουθούν να στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες τους, την ίδια στιγμή που και οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν το κυβερνών κόμμα να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Ειδικά το Σαββατοτοκύριακο είχαμε προπηλακισμούς σε τρεις πόλεις της επαρχίας και σε δύο περιοχές της Αθήνας, πράγμα που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι ο κόσμος έχει φτάσει πια στα όριά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Κακλαμάνης δέχτηκε υβριστικά συνθήματα στο Γαλάτσι, σε τελετή για τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ν. Μανδηλαρά.


Στην πλατεία Κολωνακίου στην Αθήνα, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, βρέθηκε στο επίκεντρο των ύβρεων από εργαζομένους στην καθαριότητα.


Στην Κατερίνη, οι μαθητές γύρισαν το κεφάλι τους προς την αντίθετη κατεύθυνση όταν πέρασαν μπροστά από τους επισήμους, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους. Παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Θανάσης Παπαγεωργίου και Μαρία Μίχου, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν εντονότατα από πολίτες.


Παράλληλα, στην παρέλαση στη Βέροια, εξαγριωμένοι πολίτες επιτέθηκαν εναντίον του υφυπουργού Επικρατείας, Άγγελου Τόλκα.


Στα Τρίκαλα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, και ο Γ.Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κ. Παταβούκας, δέχθηκαν λεκτική επίθεση αλλά και αυγά από εξαγριωμένους πολίτες.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Όσοι νοιάζονταν για τα κοινά και τον τόπο υποψιαζόμαστε πως κάτι κακό έρχεται για τη χώρα και τους ανθρώπους εδώ και χρόνια. Εκείνο που δεν είχαμε προβλέψει ήταν η αναλγησία και η ξεδιαντροπιά αυτών που μας οδηγούν σ αυτή την εξαθλίωση.
Τους βλέπουμε δηλαδή, αγέρωχους και ανερυθρίαστους να περιφέρονται σε κοινή θέα και μάλιστα δηλώνοντας προκλητικά πως θα συνεχίσουν αταλάντευτα για τη σωτηρία της πατρίδας...
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ...

ajax1
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.