Μίκης Θεοδωράκης: «Μας οδηγούν στο δρόμο της βίας»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Μίκης Θεοδωράκης

Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και των ευρωπαίων εταίρων μας εξαπέλυσε ο Μίκης Θεοδωράκης με παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Οι ξένοι μας βάζουν όλο και πιο βαθιά το μαχαίρι. Μας προκαλούν προσβλητικά κάθε μέρα και περισσότερο και μας οδηγούν σε έκρηξη, που πιθανόν να καταστρέψει και τους ίδιους. Οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης συμπεριφέρονται απέναντί τους σαν μυρμήγκια, ενώ στο λαό μας επιδεικνύουν μια τόσο τρομακτική αναλγησία, που θα πρέπει να είναι είτε συνειδητά όργανα του κακού είτε επικίνδυνα άσχετοι, μικροί και αφελείς. Από τη νέα σύσκεψη των Ευρωπαίων προκύπτει καθαρά ότι ο μόνος δρόμος στον οποίο μας οδηγούν με σιγουριά, είναι ο δρόμος της βίας. Η φωνή της υπομονής, της σύνεσης, του συμβιβασμού και τελικά της υποταγής, σημαίνει το τέλος μας ως Έθνους και ως Λαού. Η Ευρώπη μας οδηγεί στο δρόμο της βίας», είπε, μεταξύ άλλων, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και ιδρυτής του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η ιστορία το χει γράψει: Ο ηγέτης που δεν ψυχανεμίζεται και οδηγεί κόντρα στη θέληση του λαού, αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει...
Αυτοί είναι ικανοί για όλα προκειμένου να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά, όμως ας το σκεφτούν καλά πριν ξεπουλήσουν τα πάντα.
Και καλό είναι να γνωρίζουν, πως εμείς οι Έλληνες είμαστε μια γροθιά και ποτέ δεν θα συναινέσουμε στις διεργασίες των ανεγκέφαλων και των προδοτών...

ajax1
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.