«Θα συνεχίσουν έτσι να κυβερνάνε; Χωρίς λαϊκή εντολή, έχουμε Χούντα»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Σοφία Βούλτεψη: «Χωρίς λαϊκή εντολή, έχουμε Χούντα»

Την άποψη ότι απ' τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε τα ακριβώς ανάποδα απ' ότι υποσχόταν προεκλογικά, θα πρέπει να προκηρύξει εκλογές και να δώσει την ευκαιρία στον λαό να αποφασίσει, εξέφρασε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALTER η Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας λόγο μάλιστα και για Χούντα!

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει τέτοια εντολή. Μπορεί να ήταν λάθος η εντολή που έδωσε, να ήταν λάθος τα μηνύματα, δεν έχει σημασία... Πρέπει να ξαναμιλήσει. Θα συνεχίσουν έτσι να κυβερνάνε; Εντάξει, τότε έχουμε Χούντα! Χωρίς λαϊκή εντολή, έχουμε Χούντα! Να μας το πουν να το ξέρουμε», τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος.

Μόλις ο Χατζηνικολάου άκουσε πάντως την «απαγορευμένη» λέξη, έσπευσε να επιπλήξει την κ. Βούλτεψη και να της εξηγήσει τις διαφορές με την πραγματική Χούντα, λέγοντας ότι απλά έχουμε... πρόβλημα νομιμοποίησης πολιτικής των αποφάσεων της κυβέρνησης.

Προφανώς, κάπως έτσι μάλλον λέμε κομψά τη Χούντα. Διότι τι άλλο μπορεί να είναι το πετσόκομμα μισθών-συντάξεων, η επιβολή δυσβάσταχτων χαρατσιών, η κατάργηση δικαιωμάτων, το ξεπούλημα της χώρας και η απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας, που λαμβάνουν χώρα παρά τη θέλησή μας; Κι αν δεν είναι Χούντα, Δημοκρατία πάντως δεν είναι σίγουρα, εκτός κι αν την έχουν κι αυτή εκσυγχρονίσει και μείναμε πίσω...

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Είναι εκπληκτική η διαστρέβλωση των νοημάτων από τους μπουκομένους κονδυλοφόρους (άλλωστε γι αυτό πληρώνονται!). Από πότε δηλαδή, το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" (διότι περί αυτού πρόκειται), λέγεται απλά, "νομιμοποίηση πολιτικής" και τα σκυλιά δεμένα;

ajax1
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.