Πάει για μονοψήφιο ποσοστό το ΠΑΣΟΚ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Γιώργος Παπανδρέου

Η βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, έχει ρίξει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα, πράγμα που αντιλαμβάνεται κανείς τόσο από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όσο και από τις διάφορες δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν.

Ακόμα και η «ΚΑΠΑ RESEARCH», σε δημοσκόπησή της που δημοσιεύεται στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», δίνει στο κυβερνών κόμμα μόλις 14,7%. Κι, όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, όταν συστημικές δημοσκοπικές εταιρείες, που αποτελούν -ως γνωστόν- «εργαλεία» της εξουσίας, ρίχνουν το ποσοστό σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα, τότε πιθανότατα βρίσκεται αρκετά ακόμη πιο κάτω.

Κατά τα άλλα, η εν λόγω δημοσκόπηση δίνει επίσης: 22,2% στη Νέα Δημοκρατία, 9,1% στο ΚΚΕ, 6,3% στο ΛΑΟΣ, 5,1% στο ΣΥΡΙΖΑ, 4,2% στη Δημοκρατική Αριστερά, 3,4%  στους Οικολόγους Πράσινους, 2,6% στη Δημοκρατική Συμμαχία και 1,8% στο Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ βλέπουμε την Αριστερά σχεδόν στάσιμη, αν και, όπως προκύπτει από άλλες δημοσκοπήσεις, βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία.

Κάποια συμπεράσματα πάντως μπορούμε να βγάλουμε και από τη διαδικτυακή δημοσκόπηση του tempo.gr, στην οποία μπορείτε να ψηφίσετε και να δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, κάνοντας κλικ εδώ.

Please publish modules in offcanvas position.