Πάει για μονοψήφιο ποσοστό το ΠΑΣΟΚ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Γιώργος Παπανδρέου

Η βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, έχει ρίξει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα, πράγμα που αντιλαμβάνεται κανείς τόσο από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όσο και από τις διάφορες δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν.

Ακόμα και η «ΚΑΠΑ RESEARCH», σε δημοσκόπησή της που δημοσιεύεται στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», δίνει στο κυβερνών κόμμα μόλις 14,7%. Κι, όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, όταν συστημικές δημοσκοπικές εταιρείες, που αποτελούν -ως γνωστόν- «εργαλεία» της εξουσίας, ρίχνουν το ποσοστό σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα, τότε πιθανότατα βρίσκεται αρκετά ακόμη πιο κάτω.

Κατά τα άλλα, η εν λόγω δημοσκόπηση δίνει επίσης: 22,2% στη Νέα Δημοκρατία, 9,1% στο ΚΚΕ, 6,3% στο ΛΑΟΣ, 5,1% στο ΣΥΡΙΖΑ, 4,2% στη Δημοκρατική Αριστερά, 3,4%  στους Οικολόγους Πράσινους, 2,6% στη Δημοκρατική Συμμαχία και 1,8% στο Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ βλέπουμε την Αριστερά σχεδόν στάσιμη, αν και, όπως προκύπτει από άλλες δημοσκοπήσεις, βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία.

Κάποια συμπεράσματα πάντως μπορούμε να βγάλουμε και από τη διαδικτυακή δημοσκόπηση του tempo.gr, στην οποία μπορείτε να ψηφίσετε και να δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, κάνοντας κλικ εδώ.

Σχόλια (4)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δεν είμαι ειδικός, αλλά στ αλήθεια πιστεύει αυτή η κυβέρνηση, πως θα σώσει την Ελλάδα κατεβάζοντας το βιοτικό επίπεδο του λαού, και μάλιστα σπρώχνοντας τους φτωχότερους στην απόλυτη εξαθλίωση;;;
Νομίζω πως είναι μακριά νυχτωμένοι και μακριά μακριά από την ...πραγματικότητα...

straker
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

To τέλος των διεφθαρμένων πλησιάζει...

ajax1
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Δηλαδή τι νομίζουν οι Τσολάκογλου της νέας εποχής, ότι υπάρχει περίπτωση να εξαγνισθούν, μέσα από τα τετελεσμένα και διαπλεκόμενα κερδοσκοπικά παιχνίδια των διεθνών τοκογλύφων; Σε λίγα χρόνια αυτή η μαύρη περίοδος της ιστορίας του τόπου, θα ναι ξεχασμένη μαζί μ αυτούς...

ajax1
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Και για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή κάποιοι μας παραμυθιάζουν ηρωοποιόντας μας κάποιους τύπους, αυτή είναι η απλή και απέριττη αλήθεια: Το 1981 ο πατήρ Παπανδρέου πήρε την εξουσία λέγοντας, πως θα μας βγάλει από την ΕΟΚ, το ΝΑΤΟ και θα έδιωχνε τις Αμερικάνικες βάσεις. Σήμερα, 30 χρόνια μετά, ο υιός, ο οποίος πήρε την εξουσία, λέγοντάς μας ότι λεφτά υπάρχουν και υποσχόμενος κοινωνική δικαιοσύνη, μας έστειλε στην πτώχευση. Όσο για τον παπού του, αυτός μας έφερε τον εμφύλιο. Όλα τα άλλα είναι απλώς φληναφήματα...

thegreek
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.