Ποιός ο νέος Πρωθυπουργός;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

«Κλείνει» από ώρα σε ώρα ελπιδοφόρος Πρωθυπουργός με λαμπρές προοπτικές!

Έχει μεγάλη πλάκα η κατάσταση στην πολιτική σκηνή της χώρας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς Πρωθυπουργούς ακούμε και... Πρωθυπουργό δεν βλέπουμε.

Η ονοματολογία και το όλο κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τα ΜΜΕ θυμίζει περισσότερο μεταγραφική περίοδο εν μέσω καλοκαιριού, παρά σοβαρή χώρα που ψάχνει να βρει λύση για την έξοδό της από την κρίση. Άρθρα με τα βιογραφικά των υποψηφίων του στυλ «ποιος είναι ο τάδε» και «ποιος είναι ο δείνα», συνήθως συναντούσαμε σε αθλητικές ιστοσελίδες για πιθανούς παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ και φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι κάποτε θα διαβάζαμε κάτι παρόμοιο για τον μελλοντικό Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις, τεράστια κατάντια και απόλυτη ξεφτίλα. Αλλά, βέβαια, από τους τύπους που έχουν καταστρέψει την πατρίδα μας όλα αυτά τα χρόνια, περιμέναμε τίποτα καλύτερο; Μάλλον όχι.

Ε, αν δυσκολεύεστε τόσο, ρε παιδιά, αφού τρέμετε να πάτε και σε εκλογές, τότε κάντε μια μεταγραφή από τη Γερμανία να τελειώνουμε. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και οι πέτρες ξέρουν πλέον σε ποιον δίνετε λόγο και ποιος κάνει κουμάντο στη χώρα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.