Π. Καμμένος: «Προτιμώ να με διαγράψει η ΝΔ, παρά να με φτύνουν στο δρόμο»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Πάνος Καμμένος

Για πολλοστή φορά, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε με δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Μάλιστα, απαντώντας στις απειλές της ΝΔ, επισήμανε ότι προτιμάει να διαγραφεί από τη Συγγρού για την απόφασή του αυτή, παρά να τον διαγράψουν οι επόμενες γενιές και να τον φτύνει ο κόσμος στο δρόμο.

«Η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά γίνεται προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης - 27ης Οκτωβρίου. Εάν υπογραφεί και επικυρωθεί η συμφωνία της 26ης - 27ης Οκτωβρίου, τότε μπαίνει ως εγγύηση στα ομόλογα που θα αντικατασταθούν με το PSI η ελληνική κρατική περιουσία και η ελληνική ιδιωτική περιουσία.

Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω. Και στο απόσπασμα να με βάλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω. Αντί να με διαγράψουν τα παιδιά μου και οι γενιές που έρχονται και να με φτύνει ο κόσμος στο δρόμο, ως προδότη της πατρίδος μου, προτιμώ να με διαγράψει η Συγγρού. Εάν θέλουν να με διαγράψουν, ας με διαγράψουν», είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1. 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.