Το θράσος του Πάγκαλου

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Το θράσος του Πάγκαλου

Δε φτάνει που ο κ. Πάγκαλος προκαλεί και προσβάλει επανειλημμένως τον ελληνικό λαό, έχει το θράσος να καταθέτει και αγωγές εναντίον δημοσιογράφων και εντύπων που του ασκούν κριτική ή διακωμωδούν τις ανοησίες που λέει!

Άκουσον-άκουσον, κύριοι: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζητάει 1 εκατ. ευρώ από τον Αιμίλιο Λιάτσο και το ίδιο ποσό από το Σπύρο Σουρμελίδη, για ένα φωτομοντάζ που τον εμφάνιζε να έχει κεφάλι γουρουνιού.

Πρόκειται για φωτομοντάζ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παρασκευή+13», έχοντας τίτλο «Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Πάγκαλο από 11 εκατ μ…ς», με αφορμή τη περίφημη δήλωση του τελευταίου ότι «όσοι διαδηλώνουν είναι ή κομμουνιστές, ή φασίστες ή μ…ς».

Άλλη μια απαράδεκτη ενέργεια του αντιπροέδρου, ο οποίος το μόνο που καταφέρνει είναι να δικαιώσει απόλυτα τους υπεύθυνους της εφημερίδας στα μάτια των ελλήνων πολιτών.

Λιάτσος: «Θα απαντήσουμε στις αθλιότητες Πάγκαλου»

«Η “Παρασκευή+13” θα απαντήσει στην πρόκληση του Θ. Πάγκαλου, ο οποίος προσπαθεί να φιμώσει την εφημερίδα και τους δημοσιογράφους της, ζητώντας με αγωγή που κατέθεσε εναντίον μας ένα εκατομμύριο ευρώ, από τον καθένα, επειδή ασκήσαμε κριτική στις απαράδεκτες δηλώσεις του εις βάρος όλων των Ελλήνων. Η πρόκληση Πάγκαλου δεν θα περάσει. Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία του Τύπου και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών. Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου θα απαντήσουμε στις αθλιότητες Πάγκαλου και στην αγωγή εναντίον μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο Αιμίλιος Λιάτσος.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.