Γεράσιμος Γιακουμάτος: «Να νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ιδιώτες...»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γεράσιμος Γιακουμάτος

Καμία τσίπα δεν έχουν απ' ότι φαίνεται οι πολιτικοί που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή τραγική κατάσταση, οι οποίοι όχι μόνο παραμένουν στο προσκήνιο, αλλά συνεχίζουν να προκαλούν.

Τελευταίο τέτοιο παράδειγμα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος που, άκουσον-άκουσον, πρότεινε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» να «αξιοποιήσουμε» μέχρι και την Ακρόπολη για να εισρεύσουν χρήματα στα δημόσια ταμεία!

«Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνον. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Δελφούς, τον Ναό του Απόλλωνα, όλους και μάλιστα τώρα. Είναι προτιμότερο αντί να είναι η Ακρόπολη κλειστή από απεργίες να ενοικιασθεί σε ιδιώτες. Βεβαίως υπό την εποπτεία του κράτους. Έτσι θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα το κράτος, θα αυξηθεί ο τουρισμός και η Ακρόπολη θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο. Δεν κατάλαβα; Εάν την ενοικιάσουμε την Ακρόπολη, θα φύγει από τη θέση της; Οι Γάλλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς που ενοικιάζουν τις Βερσαλίες;», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιακουμάτος.

Αλήθεια, πόσοι από εσάς πιστεύετε ακόμα ότι κάτι τέτοιοι τύποι είναι ικανοί να μας… σώσουν, όπως λένε και ξαναλένε στα κανάλια, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας και προσπαθώντας να μας πείσουν σαν κοινούς αφελείς ιθαγενείς;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.