Ποιός δημοσιογράφος του MEGA δέχθηκε αυγά από «αγανακτισμένους»;

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Ποιός δημοσιογράφος του MEGA δέχθηκε αυγά από «αγανακτισμένους»;

Όταν προπαγανδίζεις σε κάθε ευκαιρία τις κυβερνητικές θέσεις μετά μανίας και παράλληλα παραπληροφορείς την κοινωνία είναι λογικό ότι θα πρέπει να περιμένεις και τις συνέπειες κάποια στιγμή, αφού -ως γνωστόν- έχουν περάσει πλέον ανεπιστρεπτί οι εποχές που ο κόσμος έτρωγε… κουτόχορτο. 

Δεν μπορείς λοιπόν να στρέφεσαι ενάντια στα συμφέροντα της πλειοψηφίας και μετά να «πλασάρεις» βιβλία σαν να μη συμβαίνει τίποτα, θεωρώντας ότι τα «πρόβατα» θα σε καλοδεχτούν κι από πάνω. Δεν είναι δυνατόν να τιμάς τον μισθό που σου προσφέρει απλόχερα ο Μπόμπολας και ταυτόχρονα να ζητάς να σε τιμήσει κι εκείνος για τον οποίο παλεύεις σαν τρελός να μειωθεί ο μισθός ή η σύνταξή του.

Μάλλον ο κ. Παύλος Τσίμας είχε παρεξηγήσει κάπως τα πράγματα, καθώς, επηρεασμένος μάλλον από τις πολλές ώρες της ημέρας που καταναλώνει στο MEGA, πιθανόν ζούσε μέχρι τώρα σε μιαν άλλη πραγματικότητα, δημιούργημα της φαντασίας του. 

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να πάει στη Λιβαδειά, προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Το ημερολόγιο της κρίσης». Εκεί, ομάδα πολιτών τον υποδέχθηκε στο βιβλιοπωλείο όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η παρουσίαση με συνθήματα όπως «το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα» και με αυγά, ένα εκ των οποίων μάλιστα τον πέτυχε στο πρόσωπο. Καλοφάγωτο!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.