Κότσιρας: «Είμαι πολύ θυμωμένος με όσα συμβαίνουν γύρω μας»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γιάννης Κότσιρας

Για την κατάσταση στην Ελλάδα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες, μίλησε ο Γιάννης Κότσιρας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό Μου».

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Είμαι θυμωμένος γιατί κι εγώ πίστεψα, όπως πολύς κόσμος, ψήφισα όπως πολύς κόσμος . Δεν ψήφισα ένα κόμμα εξουσίας, αλλά πολλές φορές παρασυρόμουν. Έβλεπα το χαμόγελο και έλεγα “ωραίο χαμόγελο”. Όταν συνειδητοποιείς λοιπόν μετά από τόσα χρόνια ότι όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο ψέμα και ουσιαστικά μια κοροϊδία πολύ συγκεκριμένη, δεν μπορείς να μην θυμώσεις», τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για τις αποδοκιμασίες του κόσμου εναντίον του Γιώργου Νταλάρα στις τελευταίες συναυλίες του.

«Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα αυτό. Οφείλω να ομολογήσω ότι ούτε εμένα μου άρεσε αυτό το θέαμα, το κατάλαβα όμως. Ο λόγος που με βλέπεις διστακτικό και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό είναι γιατί όσο το συζητάμε, τόσο αυτό θα χειροτερεύει», επισήμανε.

Τέλος, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ομολόγησε ότι, όπως αρκετοί άλλοι συνάδελφοί του, υπήρξε μια περίοδος στο παρελθόν κατά την οποία είχε κι εκείνος απομακρυνθεί από την κοινωνία.

«Κάποια στιγμή ξέφυγα κι εγώ ο ίδιος. Όταν ξεκινάς από τα ρεμπετάδικα και αρχίζεις και αναζητάς την ανάγκη του σουξέ και της προβολής, γιατί το έζησα κι αυτό, εκείνη την ώρα χάνεις την επαφή σου με τον κόσμο», ανέφερε.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.