Αλέκα Παπαρήγα: «Δεν μας έβαλαν στο χέρι το '90-'92, θα μας βάλουν τώρα;»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Αλέκα Παπαρήγα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντηση που έδωσε η Αλέκα Παπαρήγα στη διακαναλική της συνέντευξη στο Ζάππειο αναφορικά με την πρόταση συνεργασίας του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο, αλλά και για τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί κυβέρνησης συνεργασίας των κομμάτων της Αριστεράς με Πρωθυπουργό την ίδια τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ.

«Υπάρχουν και τέτοιες ονειροφαντασίες για σχηματισμό κυβέρνησης. Άμα πάρεις φόρα, πέφτεις στην κατηφόρα. Δεν μας προξενεί όμως έκπληξη αυτή η πρόταση. Όταν έχει διαμορφωθεί ένα αντιμνημονιακό μέτωπο που περιλαμβάνει τους πάντες από το ΣΥΡΙΖΑ έως τη Χρυσή Αυγή, η μόνη ελπίδα είναι ο αγώνας του λαού», τόνισε αρχικά η κ. Παπαρήγα και συνέχισε:

«Ως προς το πρωθυπουργιλίκι για τη γαλαντομία του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνω ότι είναι δικαίωμα του να θέλει να είναι αυτοδύναμο, δεύτερο ή τρίτο κόμμα, έχει πει όμως και μια άλλη φράση ότι θέλει τρίτη θέση και το ΚΚΕ όσο το δυνατόν πιο κάτω, ώστε να ζητήσει από τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να συνεργαστούν μαζί του. Η απάντησή μου είναι ότι δεν μας έβαλαν στο χέρι το '90-'92 που ήταν δραματική η κατάσταση μέσα στο κόμμα, θα μας βάλουν τώρα; Δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.