Έντονες αποδοκιμασίες για Βενιζέλο-Παπανδρέου στην Πάτρα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Έντονες αποδοκιμασίες για Βενιζέλο-Παπανδρέου στην Πάτρα

«Κλέφτες», «απατεώνες», «ληστές», «αλήτες, χήτες ταγματασφαλίτες» και διάφορα άλλα παρόμοια, κραύγαζαν εκατοντάδες πολίτες της Πάτρας, οι οποίοι έσπευσαν το βράδυ της Παρασκευής (27/4) να υποδεχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Ο κόσμος ήταν τόσο εξοργισμένος που λίγο έλειψε να έχουμε και χειρότερα, όταν, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ένας άνδρας προσπάθησε να προπηλακίσει τον ΓΑΠ. Ωστόσο, με παρέμβαση των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών και της ασφάλειας του ίδιου, ο «αγανακτισμένος» πολίτης απετράπη την τελευταία στιγμή.

Ύστερα από το πέρας της ομιλίας του Βενιζέλου, τις αποδοκιμασίες δεν γλίτωσαν ούτε και οι λιγοστοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ (500-600 περίπου), οι οποίοι κατέφθασαν με πούλμαν από διάφορες περιοχές, προκειμένου να… γεμίσουν τον μικρό αυτό χώρο. «Ενώ ο κόσμος πεινάει και αυτοκτονεί, εσείς ακολουθείτε σαν πρόβατα», ήταν μια χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε από το οργισμένο πλήθος.

Τα βίντεο που ακολουθούν «μιλούν» από μόνα τους για τον χαμό στην Πάτρα…

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Μάλλον η ώρα των μεγάλων αλλαγών ήρθε...
Κάποιοι ακόμα επιμένουν πως ο λαός τρώει κουτόχορτο, γι' αυτό και του το πλασάρουν "αφορολόγητο", αλλά σύντομα θα καταλάβουν πως τα ψέματα τελειώσανε....

Ναβουχοδονόσωρ
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.