Άκης Τσοχατζόπουλος: «Δόθηκαν μίζες, αλλά εγώ δεν πήρα ούτε ένα ευρώ»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Άκης Τσοχατζόπουλος

Στην πρώτη του συνέντευξη ύστερα από τρεις μήνες προφυλάκισής του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος παραδέχθηκε ότι δόθηκαν μίζες, αλλά πως εκείνος δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα χρήματα.

«Με κατηγορούν απαράδεκτα, ανενδοίαστα, προσβλητικά. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι όλα αυτά είναι παντελώς ψευδή. Ο Τσοχατζόπουλος δεν πήρε ούτε ένα ευρώ. Δεν υπάρχει πουθενά καμία απόδειξη, κανένας λογαριασμός, τίποτα απολύτως που να έχει σχέση με εμένα.

Όμως τα χρήματα αυτά δόθηκαν, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά, δεν έχω εγώ σχέση με αυτά τα χρήματα. Αυτά είναι δουλειά της Δικαιοσύνης, η οποία ασχολείται ήδη εξάλλου, απ' όσο γνωρίζω, εδώ και ενάμιση χρόνο για να τα βρει. Ας κοιτάξει να τα βρει», τόνισε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», ενώ στη συνέχεια κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ότι «τα έκαναν πλακάκια».

«Συνεννοήθηκαν με σκοπό να απαλλάξουν όλους τους δικούς τους υπουργούς από τις ευθύνες των διαδικασιών που αφορούσαν την κατασκευή των υποβρυχίων. Έτσι περιόρισαν αποκλειστικά σε εμένα τη δίωξη, που αποχώρησα όμως το 2001 από το ΥΠΕΚΑ, ενώ η σύμβαση κατασκευής συνεχίζεται μέχρι σήμερα», επισήμανε.

Τέλος, όσον αφορά τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, έκανε λόγο για παράνομη κράτησή της και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη.

«Ξεπέρασαν κάθε όριο αυτοί που παράνομα τη συνέλαβαν και την κρατούν φυλακισμένη, αφού απέρριψαν και μία αίτηση αποφυλάκισής της. Αυτό είναι ένδειξη προσέγγισης άλλου επιπέδου. Δηλαδή όχι μόνο παρανομούσα Δικαιοσύνη, αλλά μια τιμωρούσα Δικαιοσύνη, που θέλει να μας κρατά προφυλακισμένους για να μας επιβάλει ποινή πριν την ουσιαστική κρίση της υπόθεσης.

Έτσι νομίζουν ότι λειτουργεί η Δικαιοσύνη. Όμως αυτά είναι παράνομα. Συνέλαβαν και κατηγόρησαν τη γυναίκα μου χωρίς καμία απόδειξη, χωρίς κανένα στοιχείο, απλά και μόνο γιατί είναι γυναίκα μου», ανέφερε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.