Δεν ήθελε να κάνει το «σωφεράκι» του ΓΑΠ και τον απέλυσαν

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Γιώργος Παπανδρέου

Στην αντικατάσταση του 42χρονου καπετάνιου Νίκου Χατζηνάκη του «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» προχώρησε η εταιρεία «AEGEAN FLYING DOLPHINS», αμέσως μετά το δρομολόγιο Σάμος-Πάτμος-Λειψοί-Λέρος-Κως. Ο λόγος; Επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει στον Γιώργο Παπανδρέου να ταξιδέψει δωρεάν!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην Πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του θέλησαν να μπουν στο σκάφος, με προορισμό την Πάτμο, χωρίς να διαθέτουν εισιτήριο.

Τότε, άνθρωπος του πληρώματος τους ενημέρωσε ότι ρητή εντολή της εταιρείας είναι να μην επιτρέπουν την επιβίβαση χωρίς εισιτήριο σε κανέναν, πράγμα για το οποίο επέμεινε και ο καπετάνιος.

«Πηγαίνετε να εκδώσετε από την εταιρεία» τους είπαν, ωστόσο ο κ. Παπανδρέου απαιτούσε να τον αφήσουν να περάσει χωρίς εκείνος να έχει πληρώσει εισιτήριο, εν αντιθέσει με όλο τον υπόλοιπο κόσμο. 

Μην έχοντας λοιπόν άλλη επιλογή, ο καπετάνιος έδωσε εντολή να λύσουν οι κάβοι και να αναχωρήσουν χωρίς τον Γιωργάκη διότι η αναχώρηση είχε ήδη καθυστερήσει. Όμως, μόλις το δελφίνι έφθασε στην Κω, προς έκπληξη του καπετάνιου και του πληρώματος, η εταιρεία είχε κιόλας έτοιμο τον αντικαταστάτη του κ. Χατζηνάκη

Σε δήλωσή του, ο τελευταίος υποστήριξε ότι η εταιρεία τον απέλυσε γιατί δεν δέχθηκε να μεταφέρει χωρίς εισιτήριο τον πρώην Πρωθυπουργό, ωστόσο λίγο αργότερα ανασκεύασε τη δήλωσή του αυτή (πιθανόν ύστερα από πιέσεις), ισχυριζόμενος πως παραιτήθηκε αυτοβούλως για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας και πως η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση.

«Έκανα την αντίσταση μου διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. Παραιτήθηκα, όμως, για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας. Την δυσαρέσκεια μου πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχτήκαμε πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζηνάκης.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.