Σαμαράς και Βενιζέλος μάς ράβουν νέο «κοστούμι»! Γιατί λένε «όχι σε νέα μέτρα», ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει;

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (7 Ψήφοι)

Σαμαράς και Βενιζέλος μάς ράβουν νέο «κοστούμι»! Γιατί λένε «όχι σε νέα μέτρα», ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει;

Παρ’ ότι Σαμαράς και Βενιζέλος λένε δημοσίως «όχι σε νέα μέτρα», εντούτοις μάς ράβουν ήδη ένα ωραιότατο «κοστουμάκι» για το επόμενο διάστημα, όντας απόλυτα συνεπείς με τις υποδείξεις των εταίρων μας.

Ως γνωστόν, οι πολιτικοί των κυβερνήσεών μας εδώ και μερικές δεκαετίες δεν είναι συνηθισμένοι να λένε πολλά «όχι» (ή μάλλον… κανένα «όχι»), οπότε η εν λόγω εξέλιξη δεν θα πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση.

Προς το παρόν, όπως συμβαίνει πάντοτε πριν τη λήψη νέων μέτρων, βρισκόμαστε στη φάση που τα ΜΜΕ εμφανίζουν την κυβέρνηση ανένδοτη στο ενδεχόμενο νέων περικοπών και φορολογίας, προκειμένου να πιστέψει ο κόσμος -για μια ακόμη φορά- ότι δήθεν διαπραγματεύεται και το «παλεύει».

Εννοείται φυσικά ότι τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει. Πολύ σύντομα μάλιστα θα σκάσει η είδηση περί νέων θυσιών που θα μας υποβάλει η… κακή τρόικα, παρά την υποτιθέμενη «μάχη» που δόθηκε. Και φυσικά αυτά θα είναι τα... τελευταία μέτρα, όπως πάντα!

Το έργο κατάντησε εντελώς βαρετό και η κατάληξη δυστυχώς είναι πάντοτε ίδια κι απαράλλαχτη

Χάρης Περτέσης

Ο Χάρης Περτέσης είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος με ελαττώματα και εμμονές. Αγαπάει την ελεύθερη έκφραση και απεχθάνεται τη μισαλλοδοξία κάθε είδους, όπως επίσης το ψέμα και την υποκρισία. Η γραφή αποτελούσε για εκείνον πάντοτε, πέρα από «εργαλείο» για να βγάζει το ψωμί του, και ένα μικρό καταφύγιο, μέσα στο οποίο απελευθέρωνε τις σκέψεις και τη δημιουργικότητά του, κάτι που τον βοηθούσε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του. Σε αυτό το μικρό καταφύγιο σπεύδει μέχρι και σήμερα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.