Summer time!!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Summer time!!Το καλοκαιράκι έφτασε, επιτέλους! Όσοι αδημονούσαμε όλο το χρόνο, νομίζω ότι πρέπει πλέον να είμαστε ευτυχισμένοι, αφού μπορούμε και επίσημα πλέον να το γιορτάσουμε.

Θα ήταν καλό να το ρίξουμε στις βουτιές και την ηλιοθεραπεία λοιπόν, αλλά και στις καθημερινές εξόδους… και κραιπάλες παρακαλώ για όσους το τραβάει ο οργανισμός μας! Νομίζουμε ότι το καλοκαιράκι δεν χρειάζεται αυτό που συνηθίζουμε να λέμε «μέτρο». Μπορούμε να χαλαρώσουμε μεν και να ξεκουραστούμε (έστω και ψυχικά τουλάχιστον για όσους έχουν πολλές υποχρεώσεις), αλλά το θέμα είναι ότι επιβάλλεται να τα «σπάσουμε όλα!» Όχι, φυσικά, ότι αυτό δεν το κάνουν πολλοί από εμάς όλο το χρόνο, αλλά, βρε αδερφέ, it’s summer time!

Θα μας πείτε κάποιοι: «Καλά, εσείς όλα ρόδινα τα βλέπετε πια»; Ε, ok… εντάξει, δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε ότι θα πρέπει να ξεχνάμε για λίγο τις σκοτούρες μας και να περνάμε καλά. Φέτος ας μη χαθεί η ευκαιρία...! Κάντε μπανάκια, πολλές τρέλες, ερωτευτείτε (τρέλα δεν είναι κι αυτό;) και απολαύστε τον πανέμορφο ελληνικό ήλιο.

Για τους Greek lovers τι να πούμε; Τα γκομενάκια αρχίζουν να σκάνε μύτη! Προετοιμαστείτε κατάλληλα (χε χε!) και καλή επιτυχία! Αλήθεια, τώρα που τα ρούχα λιγοστεύουν, ο κόσμος δεν είναι ομορφότερος; Άντε, για να σας δούμε…

Summer time!!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.