Ποινικά κολάσιμη πράξη η χρήση του «δανείου έσχατης ανάγκης»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

eurorings_8384455Κατά της χρήσης του «δανείου έσχατης ανάγκης» και της εμπλοκής του ΔΝΤ για την οικονομική ανόρθωση της χώρας μας, τάσσεται ο Simatoros, που τονίζει πολύ σωστά πως «ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπορούσε να μας οδηγήσει αιώνες πίσω - στο σκοτεινό μεσαίωνα, υποδουλώνοντάς μας ακόμη μία φορά». Παρακάτω παραθέτουμε ολόκληρο το σχόλιό του:

Σε σχέση με τα σημερινά γεγονότα και την Ελλάδα, θεωρούμε ότι η χώρα μας θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγει την «εγκληματική» χρηματοδότηση «ύστατης στιγμής» που της έχει έντεχνα προταθεί τόσο από την «Τευτονική Ευρωένωση», όσο και από το ΔΝΤ.

Είναι πλέον φανερό σε όλους πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπορούσε να μας οδηγήσει αιώνες πίσω - στο σκοτεινό μεσαίωνα, υποδουλώνοντάς μας ακόμη μία φορά.

Φυσικά υποθέτουμε ότι, καμία κυβέρνηση δεν θα ήθελε να είναι ένοχη ενός τέτοιου «εθνικού εγκλήματος» – επίσης πως η σημερινή θα κάνει ότι είναι δυνατόν, με την πλήρη συναίνεση όλων των Ελλήνων, όχι απλά για να αποφύγει την απίστευτα «δηλητηριώδη οικονομική ένεση» που της προσφέρθηκε, αλλά και για να εκδιώξει όλους τους «εισβολείς» από την επικράτεια της, όπως και αν αυτοί ονομάζονται.

Ιδιαίτερα τους αμετανόητους «διαφθορείς συνειδήσεων», με το λευκό χιτώνα της αγνότητας, όπως και τους υπόλοιπους «διεθνείς αστέρες», οι οποίοι λάμπουν μόνο στα σκοτεινά στερεώματα, τα οποία έχουν μεθοδικά οι ίδιοι προκατασκευάσει.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενες αναλύσεις μας, υπάρχουν αρκετές δυνατότητες για να αποφύγει ένα κράτος την οριστική του χρεοκοπία μεταξύ άλλων… Η ανάγκη περιστολής των κρατικών δαπανών, η «συγκράτηση» των αμοιβών, η εξισορρόπηση του εμπορικού ισοζυγίου, η κερδοφορία των εθνικών επιχειρήσεων, ο περιορισμός των δημοσίων επενδύσεων, η οποία φυσικά και δεν είναι επιθυμητή… το ίδιο ανεπιθύμητη είναι και η εγκατάλειψη της Ευρωζώνης εκ μέρους οποιουδήποτε κράτους-μέλους, εφόσον βέβαια παραμείνει η ΕΕ μία Ένωση Ελεύθερων Δημοκρατικών Κρατών, μία Ευρώπη των Πολιτών της καλύτερα.

Εν τούτοις, τόσο η χρεοκοπία, όσο και η έξοδος από μία ενδεχόμενη «Τευτονική Ευρωένωση» (κατά την άποψη μας, το δυστύχημα θα «συνέβαινε» με σιγουριά, εάν εκλεγόταν Γερμανός στη θέση του προέδρου της ΕΚΤ - κάτι που πρέπει με κάθε τρόπο να εμποδιστεί από όλες τις χώρες της ΕΕ), είναι ενέργειες που χωρίς καμία αμφιβολία θα προτιμούσαμε ανεπιφύλακτα, από τη λεηλασία και την υποδούλωση της χώρας μας σε ξένους εισβολείς.

Φυσικά, θα αντιδρούσαμε εξ ίσου «αποτρεπτικά» στην ενδεχόμενη υποδούλωση μας, είτε αυτή θα αφορούσε τη σημερινή «Πρωσική Γερμανία», η οποία φαίνεται ότι «ξεπέρασε» τελικά το εγκληματικό παρελθόν της, το «σύμπλεγμα» της, όπως το προσδιορίζουν διάφορα γερμανικά ΜΜΕ παρουσιάζοντας στην πρόσφατη σύνοδο της ΕΕ τον πραγματικό, ψυχρό και ανελέητο Εαυτό της, μέσω της «Σιδηράς Καγκελαρίου» της - γεγονός που μας «ανάγκασε» να σκεφθούμε εάν τυχόν «εγκυμονεί» το νέο δικτάτορα, είτε την οποιαδήποτε άλλη υπερδύναμη.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ακόμη μία φορά το ότι, η χρήση εκ μέρους της όποιας κυβέρνησης του «δανείου έσχατης ανάγκης» που μας ενέκρινε η Ευρωζώνη, σε συνεργασία με το ΔΝΤ, θα ήταν ποινικά κολάσιμη πράξη - ένα έγκλημα καλύτερα κατά του συνόλου των Ελευθέρων Ελλήνων Πολιτών.

Το ίδιο ισχύει και για οποιεσδήποτε τυχόν «ιδιωτικοποιήσεις» κερδοφόρων κοινωφελών επιχειρήσεων του δημοσίου, οι οποίες ανήκουν στους Πολίτες της χώρας, ενώ δεν έχει καμία κυβέρνηση την εξουσιοδότηση να τις «εκποιήσει».

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΝΕΙ Κ ΚΑΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Κ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΩΡΟΠΙΣΤΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ???? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ?
ΟΤΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν Τ Α Λ Ε Φ Τ Α ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ??? Κ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙς ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ??? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ Σ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΩΡΑ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ??? ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?? ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ Κ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ Κ ΑΔΡΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ!!!! ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ??? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ??? ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.... ΕΙΜΑΙ ΝΔ. Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ!!!! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ??? ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Κ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? ΤΙ??? ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Κ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ??? Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΔΗΜΟΚΡΑΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΙ ΔΩΣΑΝΕ???? Τ Ι Π Ο Τ Α!! ΓΙΑΤΙ Κ Ο Ι Μ Α Σ Τ Ε????? ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!

EUA
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ας είμαστε ειλικρινείς, ο Παπανδρέου και οιοσδήποτε που φτάνει τα ανώτερα σκαλοπάτια της εξουσίας, δεν είναι ανόητος. Ξέρει τι κάνει και το κάνει πολύ καλά. Αν δεν το έκανε καλά θα τον είχαν αποσύρει! Δυστυχώς εμείς -ένεκα αυτών που μας επέβαλαν και εμείς αποδεχθήκαμε- είμαστε κηδεμονευόμενοι, κατά συνέπεια μας επιβάλλουν αυτούς που διεκπεραιώνουν τα συμφέροντά τους καλίτερα! Όμως τώρα έχουν ξεπεράσει όλα τα όρια. Ξεπεράσαμε τα όρια της απλής οικογενειοκρατίας, βρισκόμαστε στην απόλυτη Αμερικανοκρατία! Όμως είναι στο χέρι μας και πρέπει αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας μας. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δημοψήφισμα, το οποίο τα κόμματα το αποφεύγουν, επειδή τα δεσμεύει... Είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ απαίτηση του λαού να γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ τώρα. Είναι εντελώς απαράδεκτο να μας οδηγούν εκεί που έχουν προαποφασίσει και μετά να μας ζητούν και τα ρέστα!!!

Luis
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Πρέπει να ξεφύγουμε από το οπαδιλήκι, γιατί αυτό μας έφτασε σ΄αυτήν την κατάσταση! Πρέπει να κοιτάξουμε τα συμφέροντά μας και να αδιαφορήσουμε για τους διάφορους παπατζήδες, που το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι, ότι μας ... δουλεύουν! Δείτε τον προηγούμενο, αφού επετέλεσε το έργο του, τώρα κάνει ταξίδια...στεναχώρια του... Το ίδιο θα γίνει και με τούτον, όταν φύγει θα έχει επιτελέσει το έργο που του έχει ανατεθεί! Και ο επόμενος είναι ήδη έτοιμος (ελπίζω να ακούτε τις κορώνες του-ο μόνος αδιάφθορος!). Μετά τους "σεμνούς και ταπεινούς", μας ήρθαν οι "ειλικρινείς", θυμηθείτε τους επόμενους, δεν θα είναι άλλοι από τους "αδιάφθορους"!!! Δεν θα διαφωνίσω με το καθολικό αίτημα για "Δημοψήφισμα", φτάνει να μην το ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ!!!

anghel
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.