Η... δημοκρατικότητα του Μητσοτάκη (BINTEO)

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega την Πέμπτη (29/4) ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για να μιλήσει περί του μηχανισμού στήριξης και φρίξαμε! Ο άνθρωπος αυτός, που έχει διατελέσει Πρωθυπουργός κατά το παρελθόν, χαρακτήρισε «ανοησία» την προοπτική διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ενώ κατά τα άλλα, μιλούσε για Δημοκρατία. Ωραία την αντιλαμβάνεται τη δημοκρατικότητα! Αποφασίζομεν και διατάσσομεν, όπως επί χούντας, χωρίς να έχεις κανένα απολύτως δικαίωμα να πεις κουβέντα ή να αντιδράσεις παρ' ότι προεκλογικά σου έλεγαν άλλα... Τελικά, κακά τα ψέματα, οι Έλληνες είναι δυστυχώς μόνοι τους κόντρα σε όλους τους βολεμένους και τα συμφέροντα.

Σχόλια (4)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αντί να κρύβονται κάτι τέτοιοι τύποι που μας κατέστρεψαν τόσα χρόνια, τολμούν και βγαίνουν στην τηλεόραση να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; Όταν φτάσει το χρέος στα 450 δις με τους απαράδεκτους χειρισμούς των κυβερνήσεών τους τι θα γίνει μετά; Θα σηκωθούν να φύγουν από τη χώρα και θα μας αφήσουν στη μοίρα μας; Γιατί αυτοί δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να στερηθούν και να ζοριστούν!!!!!!

Μάκης
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Όπως και να το δείς είναι κατάντια, το να απαξιώνει ένας πρώην πρωθυπουργός την λαϊκη θέληση!
Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί έξυπνο (και πιθανόν δημοκρατικό), ότι εξυπηρετεί αυτούς που επεξεργάζονται λύσεις σε βάρος των εργαζομένων και του λαού! Και φυσικά πως θα ήταν διαφορετικά, αφού είναι ένας από αυτούς που στήριξαν αυτές τις πολιτικές, που μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα!

aplle
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ο Μητσοτάκης είναι άλλο ένα από τα πολλά λάθη που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και έφτασε η χώρα σε αυτή την τραγική κατάσταση που είναι τώρα. Ο τύπος είναι τόσο φασίστας που πραγματικά χαραμίζεται στην Ελλαδίτσα. Αν ζούσε σε κάποια άλλη πιο μεγάλη χώρα και είχε την εξουσία που του δόθηκε εδώ, είμαι σίγουρη ότι θα τον ζήλευε και ο Χίτλερ!

Tania
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Πιό μεγάλος καραγτκιόζης δεν υπάρχει!!!! Άντε και έρχεται η ώρα σου γκαντέμη....

renos taz
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.