Βροντερό λαϊκό μήνυμα για τα μέτρα

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

protomagia_73885Οι μεγαλύτερες πρωτομαγιάτικες διαδηλώσεις-πορείες από το 1960, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο να στέλνει σαφές μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει στο συλλαλητήριο της Τετάρτης αλλά και το επόμενο διάστημα, μετά και την ανακοίνωση των νέων σκληρών μέτρων από την κυβέρνηση.

Στην Πρωτεύουσα, η Εργατική Πρωτομαγιά τιμήθηκε σε τρία ξεχωριστά σημεία. Η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ έλαβε χώρα στην πλατεία Κλαυθμώνος, του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος και των αντιεξουσιαστών στο Μουσείο.

Επίσης ξεχωριστές συγκεντρώσεις είχαμε και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε στο άγαλμα του Βενιζέλου, του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους και των αντιεξουσιαστών στη Καμάρα.

Παπαρήγα: «Το κεφάλαιο θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους»

«Όσα δισεκατομμύρια και να δώσουν στο ελληνικό κράτος, αυτό για το λαό δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί το κεφάλαιο θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται ακόμη πιο σκληρά τους εργαζόμενους και το σάπιο πολιτικό σύστημα να τσαλαπατά κυριολεκτικά και να εκφοβίζει τους εργαζόμενους, να θέλει εργαζόμενους χωρίς αξιοπρέπεια», είπε η Αλέκα Παπαρήγα σε δήλωσή της.

Τσίπρας: «Τις κόκκινες γραμμές να τις βάλει ο λαός»

Απ' την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που καταλήστευσαν τόσα χρόνια το δημόσιο πλούτο, τα ασφαλιστικά ταμεία, το βιος του ελληνικού λαού. Την κρίση να την πληρώσουν αυτοί και όχι οι μεροκαματιάρηδες, οι άνεργοι, οι νέοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα επιβίωσης. Τις κόκκινες γραμμές, αφού δεν είναι σε θέση να τις βάλει η κυβέρνηση, να τις βάλει ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι νέοι με ενωτικούς και μαζικούς αγώνες».

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Και όμως αυτοί προχωρούν ακάθεκτοι και φράγκο δεν δίνουν για το λαό και περισσότερο για τους φτωχούς...
Φωτιά και τσεκούρι, ατό τους πρέπει!!!
Όλοι στους δρόμους να τους πετάξουμε στη ...θάλασσα!!!

aplle
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.