Η κοινωνία δίνει τις απαντήσεις της για τα βάρβαρα μέτρα - Θα αντέξει η κυβέρνηση;

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

ekpaideutikoi_34566Όσο κι αν προσπαθούν τα ΜΜΕ των μεγάλων ομίλων να πείσουν ότι τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι... καλά και άγια, κάνουν μια τρύπα στο νερό. Ο κόσμος ξύπνησε, κατάλαβε τι τον περιμένει και είχαμε ήδη τις πρώτες αντιδράσεις, με ξεκάθαρο μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει.

Τη Δευτέρα (3/5), αδιόριστοι εκπαιδευτικοί μπήκαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην εκπομπή «Προσκήνιο» του Γιάννη Πολίτη, όπου ήταν καλεσμένη η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. Ωστόσο, η εν λόγω εκπομπή είχε ολοκληρωθεί λίγα λεπτά πριν, καθώς αποφασίστηκε να βγει στον «αέρα» μαγνητοσκοπημένη.

Έτσι, λοιπόν, οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί έφτασαν στο κοντρόλ που μεταδιδόταν το δελτίο ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη, το οποίο διεκόπη. Ακολούθως, σημειώθηκε συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν εκεί, ενώ την ίδια ώρα η κ. Διαμαντοπούλου φυγαδευόταν από το κτίριο.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση των εκπαιδευτικών, που προβλήθηκε από την ΕΡΤ:

Θα αντέξει η κυβέρνηση;

Άρχισαν τα όργανα, λοιπόν, και αυτό ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα για τη συνέχεια, αφού τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις στη χώρα μας από τον απλό λαό, που θα βγει να διαδηλώσει για τα βάρβαρα μέτρα που επεβλήθησαν ετσιθελικά, χωρίς κανένα δημοψήφισμα και χωρίς απολύτως καμιά προεκλογική προειδοποίηση.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε πει την Κυριακή ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι θητείες, γνωρίζοντας ότι είναι θα είναι τεράστιο το πολιτικό κόστος του δρόμου που επέλεξε και ότι πιθανότατα δεν θα εκλεγεί δεύτερη τετραετία, ωστόσο το ζήτημα μάλλον που πρέπει να τίθεται είναι αν εκείνος και η κυβέρνησή του θα καταφέρουν να αντέξουν μέχρι τον κοντινό Σεπτέμβρη...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.