Πανό στην Ακρόπολη ανάρτησε το ΚΚΕ

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

akropoli_kke_7647745

Σε μια ιδιαιτέρως έξυπνη κίνηση αντίδρασης κατά των μέτρων της κυβέρνησης, προχώρησαν μέλη του ΚΚΕ νωρίς το πρωί. Ανάρτησαν δύο πανό στην Ακρόπολη, όπου αναγραφόταν στα ελληνικά «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε» και στα αγγλικά «Peoples of Europe rise up» και παρέμειναν εκεί από τις 06.00 έως τις 10.00 σε μια ειρηνική και συμβολική κατάληψη του χώρου.

Επειδή επιχειρείται, όπως πάντα συμβαίνει εναντίον των κομμάτων της αριστεράς, επίθεση με αρκετά ψέματα από την πλειοψηφία των καθοδηγούμενων μέσων ενημέρωσης, πρέπει να πούμε ότι τα μέλη του ΚΚΕ δεν παρεμπόδισαν κανέναν να μπει στην Ακρόπολη. Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, άνοιξαν την πόρτα, την οποία είχαν σπεύσει να κλείσουν με λουκέτο οι υπεύθυνοι, άγνωστο για ποιό λόγο.

Όσο για το «Peoples», για το οποίο έγινε πολύ λόγος, σημαίνει «λαοί», σε αντίθεση με το «people», που έχει την ερμηνεία «άνθρωποι». Για τον Καμπουράκη το γράφουμε κυρίως, που χρειάζεται φρεσκάρισμα Αγγλικών!

Update (16:40): Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την παραπληροφόρηση

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ, ύστερα από την παραπληροφόρηση που επιχειρήθηκε από μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κυβέρνησης. Μάλιστα, επιβεβαιωνόμαστε και για το ότι γράφαμε πως τα μέλη του δεν εμπόδισαν τους τουρίστες να μπουν στην Ακρόπολη, αλλά στην πραγματικότητα άνοιξαν την πόρτα. Διαβάστε την ανακοίνωση, αναλυτικά:

«Αποτελεί ψεύδος και συκοφαντία ο ισχυρισμός του κυβερνητικού εκπροσώπου και ορισμένων ΜΜΕ, προεξάρχοντος του ΣΚΑΪ, ότι τα μέλη του ΚΚΕ που ανάρτησαν πανό στην Ακρόπολη παρεμπόδιζαν την είσοδο τουριστών. Η αλήθεια είναι ότι με παρέμβαση των μελών του ΚΚΕ άνοιξε η πύλη της Ακρόπολης για όλους τους… επισκέπτες που κρατούσαν κλειστή οι αρμόδιοι με άνωθεν εντολή. Όμως η είσοδος των τουριστών απαγορεύτηκε και πάλι από την αστυνομία. Τα μέλη του ΚΚΕ απέσυραν τα πανό και αποχώρησαν όταν έκριναν ότι το μήνυμα των πανό είχε φτάσει στους αποδέκτες του. Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση και οι κάθε λογής σύμμαχοί της επιχειρούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο. Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι με συκοφαντίες και απειλές μπορούν να κάμψουν το ΚΚΕ, ώστε να πάψει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης της λαϊκής πάλης και αντεπίθεσης. Αυτοί θέλουν το λαό με σκυμμένο το κεφάλι, για να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα που τον καταδικάζουν στη φτώχεια, ενώ διασφαλίζουν τη μεγάλη κερδοφορία των μονοπωλίων. Το μήνυμα του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό και τους λαούς της Ευρώπης «ξεσηκωθείτε» θα ακούγεται διαρκώς όλο και πιο δυνατά και θα γίνεται πράξη από όλο και περισσότερους. Για τη χώρα αποτελεί τιμή και όχι δυσφήμιση η αγωνιστική δράση του ΚΚΕ, των εργαζομένων, του λαού. Δυσφήμιση αποτελεί η πολιτική που ενώ σφάζει το λαό, τον καλεί σε υποταγή. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, τα δικαιώματα του λαού. Ξεσηκωμός! Όλοι στην απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ!».

Σχόλια (3)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ήταν μια πρωτότυπη κίνηση από το Κ.Κ.Ε., που έδειξε σ΄όλο τον κόσμο, ότι οι Έλληνες αντιστέκονται, παρ' ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να δείξει, ότι ο λαός συναινεί σ' αυτές τις πέρα του δικαίου ανάλγητες επιλογές!
Συμπαραστάτες της κυβερνησης τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια της ανίερης δημοσιογραφίας, που έχουν μετατρέψει το λειτούργημα σε εργαλείο της εξουσίας...

περσέας
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Τι ειρωνεια και αντικομμουνισμος ηταν αυτος σημερα απο τον Καμπουρακη; Το μισθο του κοβει το ΚΚΕ; Τα ιδια και για Λυριτζη-Οικονομου και Τσαπανιδου που τους πληρωναμε τοσο καιρο στην ΕΡΤ για να σταζουν χολη και να λενε ΨΕΜΑΤΑ. Ετσι δικαιολογουν φαινεται τα λεφτα που παιρνουν απο τον Αλαφουζο. Εχουμε γεμισει γκαιμπελισκους της δημοσιογραφιας.

trooper
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Κατά συνέπεια μια μόνο λύση υπάρχει. Να βουλώσουμε τα στοματάκια σ' αυτά τα κακομαθημένα παπαγαλάκια με τις στρογγυλεμένες κοιλίτσες...
Αύριο να κατεβούμε όλοι κάτω στην Αθήνα, να φτιάξουμε μια ανθρώπινη θάλασσα.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διώξουμε όλους αυτούς,τους ξενοκίνητους σαλτιμπάγκους!

ατρέας
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.