Προτροπή Λαζόπουλου στον κόσμο να αντιδράσει...

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

«Αυτή τη φορά κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς για τη νεολαία. Δεν πρέπει να μας προλάβουν οι νέοι στο δρόμο», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της Τρίτης, προτρέποντας τον ελληνικό λαό να αντιδράσει ενεργά στα μέτρα που επεβλήθησαν. Μάλιστα, ο παρουσιαστής, προσπαθώντας προφανώς να καταρρίψει τα κυβερνητικά επιχειρήματα περί «μονοδρόμου», τόνισε: «Και μη φοβάστε. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μας το έχουν μάθει αυτό. Μας το έχουν διδάξει. Οι δημοκρατίες δεν έχουν αδιέξοδα. Απορώ πώς βρέθηκαν αυτοί στο αδιέξοδο»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Πράγματι οι δημοκρατίες δεν έχουν αδιέξοδα, μέσα από το διάλογο πάντοτε βρίσκεται μια λύση, λίγο έως πολύ αποδεκτή. Αδιέξοδα έχουν οι εγκέφαλοι, όπως των κυβερνόντων που δεν μπορούν να έχουν τη στοιχειώδη έστω ευαισθησία να αφουγκρασθούν και να αντλήσουν την συναίνεση της πλειοψηφίας του λαού σε πολύ σοβαρά θέματα, όπως είναι η συρίκνωση της εθνικής ...κυριαρχίας, στην οποία μας οδηγούν!
Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στον αγώνα για το μεροκάματο και συμπάσχουμε στην θλίψη των οικογενειών τους.
Θέλω όμως να προσθέσω, πως λυπήθηκα τον κ. Παπανδρέου στο βήμα της βουλής, μετα την άσχημη εξέλιξη της σημερινής απεργίας. Μου έδωσε την αίσθηση, ότι είναι πολύ λίγος για πρωθυπουργός μιας χώρας με τόσο μεγάλη ιστορία, χωρίς καμιά δυνατότητα ελιγμών, οπως ένα κουρδιστό αυτοκινητάκι! Ίσως θα πρέπει να φεύγει όσο ειναι καιρός, πριν τον διώξουμε, γιατί θα τον διώξουμε σύντομα!!!

ατρέας
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.