Κανέλλη σε Άδωνι: «Είστε φασίστες με υπογραφή»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (5 Ψήφοι)

Δριμεία επίθεση κατά του ΛΑΟΣ, με αφορμή την προσπάθεια προβοκάτσιας έξω από τη βουλή εναντίον μελών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, εξαπέλυσε η Λιάνα Κανέλλη σε τηλεοπτική συζήτησή της με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER. «Είστε φασίστες με υπογραφή και το δείξατε στη βουλή. Δεν θα σταματήσουν οι διαδηλώσεις επειδή θα φοβηθούμε τον Καρατζαφέρη», είπε σε έντονο ύφος η βουλευτής του ΚΚΕ.

Όσον αφορά το γεγονός, το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει σε όλο τον ελληνικό λαό ότι το προβοκατόρικο σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή όταν έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ μπροστά στη Βουλή. Ομάδα προβοκατόρων αρπάζοντας σημαίες του ΠΑΜΕ επιχείρησε με συνθήματα και ενέργειες να παρασύρει διαδηλωτές σε έκτροπα, ώστε να συκοφαντηθεί το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Η άμεση παρέμβαση της περιφρούρησης της διαδήλωσης τους αφόπλισε και τους απομόνωσε, ενώ τα μεγάφωνα της διαδήλωσης τους κατήγγειλαν.

Την ύπαρξη σχεδίου μαρτυρά η συκοφαντία που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λίγο μετά κατά του ΚΚΕ, εντός της Βουλής, ισχυριζόμενος ότι το ΚΚΕ κάλεσε τους διαδηλωτές να εισβάλουν στην Βουλή και να την κάψουν. Το ίδιο και οι διάφορες συκοφαντίες που εξαπέλυσαν κατά του  ΚΚΕ κανάλια και ραδιόφωνα μεγαλοεπιχειρηματιών.

Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και πορείες του ΠΑΜΕ έδειξαν ότι το οργανωμένο περιφρουρημένο λαϊκό κίνημα μπορεί να εκφράσει και να μετατρέψει σε πολιτική ταξική δύναμη τη λαϊκή αγανάκτηση και να αποκρούσει τα σχέδια προβοκάτσιας, εκφοβισμού του λαού, από όπου και αν προέρχεται. Το ΚΚΕ καλεί όλο το λαό να δώσει με την πάλη του ακόμα πιο αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση και στους συμμάχους της, στους μηχανισμούς καταστολής, προβοκάτσιας και συκοφαντίας του λαϊκού κινήματος. Εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το θάνατο των τριών εργαζομένων.

Όλοι αύριο στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης, να μην περάσει η προβοκάτσια και η συκοφαντία».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.