Στο στόχαστρο του Καρατζαφέρη τα blogs

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Μετά την υπερπολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στον Γιώργο Παπανδρέου υπερψηφίζοντας το νομοσχέδιο για την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα οικονομικά της χώρα μας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά, μιλώντας από το βήμα της βουλής, επιτέθηκε στους bloggers και τάχθηκε κατά της ανωνυμίας τους, δείχνοντας ενοχλημένος από την κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα από ανεξάρτητες πηγές ενημέρωσης στο διαδίκτυο. Προφανώς, η δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης είναι κάτι που δεν μπορεί να χωνέψει ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, όντας μάλλον συνηθισμένος στην αβάντα των κλασσικών ΜΜΕ, αλλά και οπαδός λιγότερο δημοκρατικών καθεστώτων.

Σχόλια (5)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Από το λαϊκισμό στο φασισμό φαίνεται ότι είναι πολύ μικρή η απόσταση, γιαυτό και ο Καρατζαφέρης την γνωρίζει καλά! Έρχεται όμως κάποια στιγμή, που δεν μπορείς να κρυφτείς και τότε χάνεις τα αυγά και τα καλάθια!
Καλό είναι πάντως να γνωρίζει, ότι έστω κι' αν παρασύρθηκε το 50% του Ελληνικού λαού και συντάχθηκε με τις αντιλαϊκές και γενικά δεξιές επιλογές των κομμάτων, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε φασίστες και σύντομα θα καταλάβει...

asvestas
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Παρόλο που ο τύπος μου προκαλεί αηδία, οφείλω να τονίσω πως η έκφραση άποψης θα πρέπει να συνοδεύεται και από το ανάλογο θάρρος και να στηρίζεται επώνυμα. Το να κρύβεσαι πίσω από την ετικέτα "Ανώνυμος" σου δινει τη δύναμη να υποστηρίξεις αγόγγυστα ό,τι σου καπνίσει, αδιαφορώντας για τον αν αυτά που διατυπώνεις θίγουν τις υπολήψεις κάποιων ανθρώπων και έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Γιαυτό καλό θα ήταν να σκεφτούμε λίγο παραπάνω την ουσιαστική σημασία της λέξης "παρρησία", διαφορετικά μας βλέπω να κατρακυλάμε στη χούντα του πληκτρολογίου!

Μιχάλης Βασιλειάδης
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Σωστό εν μέρει αυτό για την επωνυμία όπως το θέτεις σε ατομικό επίπεδο αλλά δεν λύνει το γενικότερο πρόβλημα σε ότι οφορά την ενημέρωση. Δες το 90% των επώνυμων δημοσιογράφων που βγαίνουν κάθε μέρα στα δελτία και τους βλέπουμε κατά πρόσωπο λένε ψέματα και προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των μεγαλοαφεντικών τους και των κομματικών συμφερόντων τους. Αυτοί είναι πιο επικίνδυνοι και δυστυχώς έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στην επαγγελματική και προσωπική ζωή τεραστίου αριθμού ανθρώπων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί το φαινόμενο είναι παγκόσμιο. Μήπως θα πρέπει λοιπόν να αντιμετωπιστεί αυτό πρώτα απ' όλα; Γιατί απ' τους διάφορους ανώνυμους μαθαίνουμε πού και πού και καμιά αλήθεια, αλλά απ' τους επώνυμους με το γεμάτο πορτοφόλι τίποτα!!!

Champion
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

http://epikaira.blogspot.com
κανω μια δημοσκοπιση επειδη δεν εμπιστευομαι τις δημοσκοπήσεις της τηλεόρασης. Οποιος θέλει ας μπει να δει τα αποτελέσματα και να ψηφίσει. Γιατι τα προδοτικα ΜΜΕ αλλιώς τα παρουσιάζουν.

bil
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο φαίνεται το μεγάλο κακό που έκανε στον Ελληνικό λαό ο Καρατζαφέρης, νομιμοποιόντας τις άθλιες επιλογές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αυτό έχει σημασία! Βέβαια τι καλύτερο θα μπορούσες να περιμένεις από ένα κόμμα, που έχει σαν έμβλημά του την φάτσα του αρχηγού του; Αυτό τα λέει όλα!;-)

ricardo ric
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.