Το Skype ενσωματώνεται στις συσκευές Nokia

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

skype_nokia_18283455b.jpgH Skype και η Nokia ανακοίνωσαν μια συνεργασία η οποία θα φέρει στα κινητά - υπολογιστές της Nokia την κορυφαία εφαρμογή διαδικτυακής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με τους όρους αυτής της συνεργασίας, το Skype θα ενσωματωθεί στις συσκευές της Nokia, ξεκινώντας από τη σειρά Nokia Nseries. Η ναυαρχίδα της Nokia, το μοντέλο N97, θα είναι το πρώτο που θα εφοδιαστεί με το Skype experience το 3ο τρίμηνο του 2009.

Tο Skype experience θα αποτελεί μέρος του ευρετηρίου του Nokia N97, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να ενημερώνει, μέσω των λειτουργιών presence και seeing, τις Skype επαφές του για τo status του, ενώ επίσης θα υποστηρίζει το instant messaging. Οι κάτοχοι του Nokia N97 σε ολόκληρο τον κόσμο θα μπορούν να χρησιμοποιούν δίκτυα 3G και WLAN για να πραγματοποιούν ή να δέχονται φωνητικές κλήσεις Skype-to-Skype χωρίς χρέωση, ενώ επίσης θα μπορούν με χαμηλό κόστος να καλούν σταθερά Skype ή κινητά τηλέφωνα.

«Η ευρεία διάθεση Skype, μέσω των κινητών τηλεφώνων, είναι σημαντικό για την εκπλήρωση του οράματος που έχουμε "να κάνουμε τον κόσμο να επικοινωνεί» δήλωσε ο κ. Scott Durchslag, γενικός διευθυντής λειτουργιών (COO) στη Skype. «Η στενή συνεργασία με τη Nokia, που θα επιτρέψει την ενσωμάτωση του λογισμικού μας στις συσκευές τους, θα ωφελήσει τους πολλούς πελάτες της Nokia οι οποίοι ήδη χρησιμοποιούν το Skype, καθώς θα διευκολύνει την πρόσβαση και θα καταστήσει τη χρήση του απλή ακόμη και όταν ο χρήστης βρίσκεται σε κίνηση. Επίσης θα προσελκύσει νέους χρήστες στο Skype, όλους όσοι λατρεύουν την εμπειρία που προσφέρουν οι Symbian συσκευές της σειράς S60 της Nokia».

«Με τους χρήστες του Skype σε όλο τον κόσμο να υπερβαίνουν τα 400 εκατομύρια, η ενσωμάτωση του σχετικού λογισμικού στις συσκευές της σειράς Nseries της Nokia είναι ένα σημαντικό βήμα όσον αφορά στη μεταφορά της εμπειρίας της σύγκλισης των τεχνολογιών από τον επιτραπέζιο υπολογιστή στο πιο προηγμένο κινητό - υπολογιστή του κόσμου», δήλωσε ο κ. Jose-Luis Martinez, αντιπρόεδρος στο τμήμα Nseries της Nokia.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.