Κυκλοφόρησε το φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

car_nano_493946b.jpgΤο αυτοκίνητο "nano" της ινδικής εταιρίας Tata, που είναι το φτηνότερο στον κόσμο και αναμένεται να επανακαθορίσει τις προσωπικές μετακινήσεις στη σύγχρονη Ινδία, έκανε την επίσημη εμφάνισή του στην οικονομική πρωτεύουσα της χώρας- τη Μουμπάι.

Το εμπορικό μοντέλο "nano", που κοστίζει 100.000 ρουπίες (περίπου 1984 δολάρια), έκανε την επίσημη εμφάνισή του στην αγορά 14 μήνες αφότου παρουσιάστηκε το πρωτότυπο μοντέλο σε σαλόνι αυτοκινήτου στο Νέο Δελχί, τον Ιανουάριο του 2008.

Τρία αυτοκίνητα "nano", με τα φώτα αναμένα παρουσιάστηκαν σε ειδική σκηνή στη Μουμπάι, ως το "αυτοκίνητο που θα αλλάξει τον κόσμο". "Το προϊόν είναι μπροστά σας και ανταποκρίνεται σε όλα αυτά για τα οποία κατασκευάστηκε", δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας Tata, προσθέτοντας ότι οι ινδικές οικογένειες θα μπορούν πλέον να αποκτήσουν εύκολα ένα όχημα για μετακινήσεις με όλες τις καιρικές συνθήκες.

"Αισθάνομαι ικανοποιημένος που τηρήσαμε την υπόσχεση για την τιμή", πρόσθεσε ο 71χρονος πρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρίας στην Ινδία.

Please publish modules in offcanvas position.