Περικοπές και στο MySpace

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

my_space_83345b.jpgΟ ηλεκτρονικός τόπος κοινωνικών επαφών MySpace (του ομίλου News Corporation) ανακοίνωσε πως μειώνει το προσωπικό του κατά 30%, καταργώντας 500 θέσεις εργασίας και ότι θα διατηρήσει μόνον 1000 εργαζομένους στις ΗΠΑ, σχεδόν δύο μήνες μετά την αλλαγή της διεύθυνσής του.

«Οι εργαζόμενοί μας ήσαν πλημμελώς καταρτισμένοι και καθυστερούσαν την ικανότητά μας να μετατραπούμε σε μία αποτελεσματική και ευκίνητη εταιρεία, δουλεύοντας ομαδικά», τονίζει στο ανακοινωθέν του ο γενικός διευθυντής του τόπου Όουεν Βαν Νάτα.

«Κατανοώ πως οι αλλαγές αυτές θα είναι επώδυνες για αρκετούς. Όμως είναι συνάμα τελείως απαραίτητες για την μακροπρόθεσμη υγεία και την κουλτούρα του MySpace», προσθέτει.

Ο Τζόναθαν Μίλερ, επικεφαλής των ιντερνετικών δραστηριοτήτων της News Corp. του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ, εκτιμά επίσης πως η MySpace ήταν υποοργανωμένη εν σχέσει με τα πρότυπα της αγοράς. «Πιστεύω πως αυτή η αναδιάρθρωση θα βοηθήσει το MySpace να λειτουργήσει αποτελεσματικότερα, στο διαρθρωτικό και οικονομικό επίπεδο», πρόσθεσε.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.