Όσοι αγοράσουν τώρα νέους υπολογιστές δικαιούνται αναβάθμιση σε Windows 7

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

windows7_63445bΤο δικαίωμα της αναβάθμισης στα Windows 7, καταβάλλοντας ένα μικρό αντίτιμο ή χωρίς καμία καθόλου χρέωση, θα έχουν όσοι καταναλωτές επιθυμούν να προχωρήσουν σύντομα στην αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή με Windows Vista.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για αγορές από καταστήματα ή κατασκευαστές που συμμετέχουν στο προαναφερθέν πρόγραμμα και αφορά την αναβάθμιση είτε της προεγκατεστημένης, είτε την εμπορική έκδοση του λογισμικού Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business και Windows Vista Ultimate στην αντίστοιχη έκδοση των Windows 7.

Τη δυνατότητα αυτή έχουν όσοι προχώρησαν σε αγορά από τις 26 Ιουνίου και μετά και θα ισχύει επίσης γι' αυτούς που θα το κάνουν μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2010.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι κατασκευαστές παγκοσμίως θα μπορούν να διαθέσουν στην αγορά το νέο λειτουργικό της Microsoft εντός μίας εβδομάδας από την ανακοίνωση της ευρείας διάθεσης, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας. Tα Windows 7 θα κυκλοφορήσουν στις 22 Οκτωβρίου σε 14 γλώσσες και, μόλις μία εβδομάδα αργότερα, στις 31 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει η διάθεσή τους σε 22 επιπλέον γλώσσες, στις οποίες συγκαταλέγεται και η ελληνική.

Επιπλέον, ευχάριστο είναι και το γεγονός ότι θα υπάρξει μείωση στην τιμή της έκδοσης Home Premium κατά 16% περίπου, εν συγκρίσει με την αντίστοιχη των Windows Vista.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.