Μαζική επίθεση από χάκερς στα δίκτυα Facebook, Twitter και Blogspot

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

twitter_839485bΜαζική επίθεση από χάκερς δέχτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης Facebook, Twitter και Blogspot. Για αρκετή ώρα, οι χρήστες αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα σύνδεσής τους στα εν λόγω δίκτυα, ωστόσο πλέον η λειτουργία τους αποκαταστάθηκε.

Το Twitter δεν ήταν προσβάσιμο για περίπου τρεις ώρες (17:00 - 20:00), ενώ ακόμα και αργότερα πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να εισέλθουν στα προφίλ τους. Όπως έκαναν γνωστό οι διαχειριστές του, ο ιστότοπος δέχθηκε καταιγισμό μηνυμάτων από άγνωστους αποστολείς, πράγμα που «έριξε» το σύστημα.

Για το γεγονός αυτό, μίλησε στο CNN ο Biz Stone, που είναι ένας εκ των ιδρυτών του δικτύου, τονίζοντας: «Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η επίθεση σχετίζεται με οποιαδήποτε προγενέστερη δραστηριότητα των χάκερς. Προς το παρόν, προσπαθούμε να αμυνθούμε απέναντι σε αυτήν την επίθεση και εν συνεχεία θα ξεκινήσουμε έρευνες για τον εντοπισμό των υπαιτίων».

Τη στιγμή που το Twitter βρισκόταν εκτός λειτουργίας, σημαντικά προβλήματα αντιμετώπιζε και το Facebook, όπου παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις και πολλά μηνύματα εσφαλμένης λειτουργίας. Μια από τα ίδια και για τους χρήστες του blogspot, με τους χάκερς να καταστρέφουν και να παραποιούν πολλά από τα δημοσιευμένα blogs. Αυτή τη στιγμή, πάντως, η λειτουργία και των δύο αυτών δικτύων, έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.