Έσκισε με το «καλημέρα» το iPad!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

ipad_538394

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι πωλήσεις της πρώτης ημέρας κυκλοφορίας του iPad στην Αμερική! Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο περίφημος υπολογιστής - ταμπλέτα της Apple πούλησε πάνω από 300.000 κομμάτια, κάνοντας έτσι το ιδανικότερο μπάσιμο στην αγορά. Να σημειωθεί ότι στις πωλήσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι παραδόσεις των iPad που είχαν γίνει παραγγελία νωρίτερα.

Σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές, υπολογίζεται πως θα πουληθούν περίπου 5 εκ. μονάδες τους πρώτους 12 μήνες. Μετά τους Αμερικανούς, σύντομα η συσκευή θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες χώρες, αφού πριν τα τέλη Απριλίου θα κυκλοφορήσει σε Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία και Βρετανία. Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες αγορές, η Apple δεν έκανε λόγο για ακριβείς ημερομηνίες που θα τεθεί στην κυκλοφορία η ταμπλέτα, γνωστοποιώντας απλά ότι αυτό θα συμβεί «αργότερα φέτος».

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το κατά πόσον οι πωλήσεις του iPad θα έχουν διάρκεια ή απλά η εξαιρετική επίδοση που σημειώθηκε οφείλεται στους φανατικούς υποστηρικτές της εταιρείας. Μένει να το δούμε...

Please publish modules in offcanvas position.